Μία ανιματρόνικ «Γιαγιόι Κουσάμα» στη βιτρίνα της Louis Vuitton στη Νέα Υόρκη - Με αφορμή τη νέα συνεργασία τους

Μία ανιματρόνικ «Γιαγιόι Κουσάμα» στη βιτρίνα Louis Vuitton στη Νέα Υόρκη - Με αφορμή τη νέα συνεργασία τους Facebook Twitter
0

Η Louis Vuitton συνεργάζεται με τη Γιαπωνέζα καλλιτέχνη Γιαγιόι Κουσάμα στη νέα της συλλογή όπου πρωταγωνιστεί το σήμα κατατεθέν της, οι εμβληματικές της βούλες. 

Στο πλαίσιο προώθησης της πολλά υποσχόμενης συνεργασίας, ο γαλλικός οίκος μόδας τοποθέτησε μια... animatronic εκδοχή της 93χρονης καλλιτέχνιδας στη βιτρίνα - θεσμό στο κατάστημά της στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης. 

Η «Γιαγιόι Κουσάμα» εμφανίζεται στη βιτρίνα φορώντας ένα λευκό σατέν φόρεμα με βούλες και στη θέση της χαρακτηριστικής κόμης της ένα από τα έργα της, μια από τις κολοκύθες της με τις βούλες. 

Στην καμπάνια της Louis Vuitton συμμετείχαν σούπερ μόντελ διεθνούς φήμης, όπως οι Ζιζέλ και Μπέλα Χαντίντ.

Στη συλλογή περιλαμβάνονται ρούχα, κοσμήματα και ασφαλώς οι θρυλικές τσάντες χειρός και οι βαλίτσες της Louis Vuitton. 

Louis Vuitton has teamed up with the iconic Japanese artist Yayoi Kusama Facebook Twitter
Φωτ.: Louis Vuitton
Louis Vuitton has teamed up with the iconic Japanese artist Yayoi Kusama Facebook Twitter
Φωτ.: Louis Vuitton
Louis Vuitton has teamed up with the iconic Japanese artist Yayoi Kusama Facebook Twitter
Φωτ.: Louis Vuitton
Louis Vuitton has teamed up with the iconic Japanese artist Yayoi Kusama Facebook Twitter
Φωτ.: Louis Vuitton
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Διεθνή / Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Η μέθοδος εκτέλεσης με εισπνοή αζώτου, με την οποία ο θάνατος προκαλείται από υποξία (έλλειψη οξυγόνου), επικρίνεται έντονα από τον ΟΗΕ, που επισημαίνει πως δεν είναι «δοκιμασμένη» και ότι ενδέχεται να αποτελεί μορφή «βασανιστηρίου», «απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης»
LIFO NEWSROOM
Εταιρεία κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Διεθνή / Κολοσσός κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Η Paragon πρώτα απαίτησε από την Ιταλία να απαντήσει στους ισχυρισμούς για εκστρατεία παρακολουθήσεων και στη συνέχεια διέκοψε το συμβόλαιο - Έχουν στοχοποιηθεί και Έλληνες
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ανασκευάζει το «σχέδιο Γάζα» ο Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι... θα επανεγκατασταθούν σε μοντέρνα σπίτια»

Διεθνή / Ανασκευάζει το «σχέδιο Γάζα» ο Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι θα επανεγκατασταθούν σε μοντέρνα σπίτια»

Με δηλώσεις του μέσω Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει πως οι Παλαιστίνιοι που θα εκδιωχθούν από τη Γάζα ώστε να ανοικοδομηθεί από τις ΗΠΑ, θα επιστρέψουν «σε καινούρια σπίτια»
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ακυρώνει 4 δισ. δολάρια σε δεσμεύσεις προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ακυρώνει 4 δισ. δολάρια σε δεσμεύσεις προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα

Σε επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, ανέφερε: «Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αποσύρει κάθε εκκρεμή δέσμευση προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα»
LIFO NEWSROOM