ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2023 | 23:22

Τι έχω πάθει;

Εγώ που ήταν ζήτημα να κλάψω 2 φορές το χρόνο, τον τελευταίο καιρό νιώθω συνεχώς ένα κόμπο στο λαιμό και ότι θέλω να βάλω τα κλάματα. Από όταν συνέβη το δυστύχημα στα Τέμπη, ακούγοντας κάθε μέρα για τόσους θανάτους και τώρα για τις κηδείες των παιδιών, όποτε πετυχαίνω σχετική είδηση βάζω τα κλάματα. Για κάποιο περίεργο λόγο θέλω να ακούω λυπητερή, βαριά μουσική, με lyrics που να αγγίζουν τα έγκατα της ψυχής μου και να την κάνουν χίλια κομμάτια. Ενώ κάνω πράγματα για τον εαυτό μου, πχ θα φέρω βόλτα το σπίτι, θα πάω γυμναστήριο, θα βγω με φίλους, δεν περνάω κατάθλιψη δηλαδή, δεν μπορώ να εξηγήσω όλα αυτά τα βαριά συναισθήματα που με κατακλύζουν ξαφνικά, κυρίως το βράδυ. Οι σκέψεις μου γίνονται ένα κουβάρι και ο εγκέφαλος μου δεν μπορεί να κάνει shut down.
1
 
 
 
 
σχόλια

Ναι νομίζω πως με αυτό το δυστύχημα όλοι νιώθουμε σαν να χάσαμε δικό μας άνθρωπο. Περνάμε θλίψη σαν κοινωνία, είχαμε που είχαμε και ο καθένας τα δικά του ξεχωριστά αυτό μας έριξε πολύ!

Scroll to top icon