Έλεγχοι στο ζεύγος Βουλγαράκη

Έλεγχοι στο ζεύγος Βουλγαράκη Facebook Twitter
0

Έρευνα για την ύπαρξη πάσης φύσεως τίτλων, αξιών, λογαριασμών, μετρητών, μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων, χαρτοφυλακίων του Γιώργου Βουλγαράκη και της συζύγου του, Κατερίνας Πελέκη, ζήτησε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το υπουργείο Οικονομικών. Παράλληλα, το υπουργείο  γνωστοποίησε ότι διεξάγεται φορολογικός έλεγχος για τις χρήσεις από το 2000 έως και το 2008 στον πρώην υπουργό και στη γυναίκα του, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση του Βατοπεδίου.

Το υπουργείο διευκρίνισε ότι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έχει εγκρίνει την πρόσβαση των οικονομικών επιθεωρητών στις πληροφορίες  που είναι αναγκαίες για τη διενέργεια των ελέγχων.

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στις παρυφές του Λυκαβηττού. "Είναι προφανές ότι υπόθεση έχει ξεπεράσει τα όρια του ελέγχου και κινείται στην λογική της πολιτικής δίωξης για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους. Λυπάμαι πραγματικά", ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Πηγή:www.enet.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM