Ανατριχιαστικό Αυστριακό φαινόμενο;

Ανατριχιαστικό Αυστριακό φαινόμενο; Facebook Twitter
0

Ένας 80χρονος Αυστριακός συνελήφθη την Πέμπτη κατηγορούμενος για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση. Τα θύματα είναι οι δύο του κόρες με διανοητική καθυστέρηση, τις οποίες κρατούσε φυλακισμένες για περισσότερο από σαράντα χρόνια.

Οι δύο γυναίκες, 53 και 45 χρονών, ζούσαν σε ένα δωμάτιο ενός μεγάλου, ειδυλλιακού σπιτιού στα προάστια της πόλης Branau, γνωστής ως τόπος γέννησης του Χίτλερ.

Οι κόρες δήλωσαν ότι θύμα ήταν και η μητέρα τους μέχρι το θάνατό της το 2008. Ο Gottfried W, όπως είναι γνωστός ως τώρα, βρίσκεται στη φυλακή αλλά αρνείται όλες τις κατηγορίες. Για άλλη μία φορά, οι γείτονες δεν είχαν καταλάβει τίποτα, ενώ οι κοινωνικοί λειτουργοί που ήταν υπεύθυνοι για τον ηλικιωμένο άντρα δήλωναν ότι όλα βαίνουν ομαλά. Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η μεγαλύτερη κόρη κατάφερε να αντιδράσει σε μία απόπειρα βιασμού της και χτύπησε τον πατέρα της τόσο ώστε να τον βρει η κοινωνική λειτουργός κατάκοιτο σε μία επίσκεψη ρουτίνας.

Aπό το Globalpost

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Ο στρατός απευθύνει νέα έκκληση για εκκένωση του νοτίου προαστίου της Βηρυτού

Διεθνή / Ισραήλ: Ο στρατός απευθύνει νέα έκκληση για εκκένωση του νοτίου προαστίου της Βηρυτού

«Βρίσκεστε κοντά σε εγκαταστάσεις και συμφέροντα της Χεζμπολάχ και ο ισραηλινός στρατός θα επέμβει εναντίον τους στο εγγύς μέλλον» δήλωσε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος
LIFO NEWSROOM
Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Διεθνή / Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Το 2015 ξεκίνησε να εφαρμόζεται το σχέδιο - Πώς εξελίχθηκε η απολύτως μυστική επιχείρηση - Ο ρόλος άγνωστης γυναίκας στην πώληση των συσκευών στη Χεζμπολάχ - Οι κίνδυνοι και τα ρίσκα των Ισραηλινών
LIFO NEWSROOM