Ο Eddie Murphy θα είναι ο παρουσιαστής των Όσκαρ το 2012

Ο Eddie Murphy θα είναι ο παρουσιαστής των Όσκαρ το 2012 Facebook Twitter
0

Από το The First Post

Η καριέρα του Eddie Murphy έχει περάσει διάφορα σκαμπανεβάσματα. Αυτή τη στιγμή οι μετοχές του πάντως ανεβαίνουν. Κερδίζοντας τον Billy Crystal, ο οποίος έχει παρουσιάσει την απονομή οχτώ φορές, καθώς και τον Jerry Seinfeld, θα είναι ο παρουσιαστής της τελετής Όσκαρ το 2012.

Οι οργανωτές αποφάσισαν να σταματήσουν τα δίδυμα παρουσιαστών και να επιστρέψουν στο παραδοσιακό φορμάτ για το 2012, ίσως λόγω των χλιαρών αντιδράσεων στην εμφάνιση των James Franco και Anne Hathaway πέρυσι.

Ίσως να έπαιξε ρόλο και η επιτυχία του Ricky Gervais στις Χρυσές Σφαίρες τα τελευταία χρόνια, με 17 εκατομμύρια τηλεοπτικούς θεατές.

Ο Βrett Ratner, ο οποίος είναι ο παραγωγός των Όσκαρ 2012 μαζί με τον Don Mischer, είναι οπαδός του κωμικού κι έχει δηλώσει στο MTV "έχω συναναστραφεί πολλούς σταρ και με με τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που έχουν περάσει από τη γη. Η πρώτη φορά που χρειάστηκε να τσιμπήσω τον εαυτό μου ήταν όταν σκηνοθέτησα τον Eddie Murphy."

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ