Φρέντι Μπελέρης: «Νίκησε η Δημοκρατία»– Η πρώτη δήλωση μετά την εκλογική νίκη

Φρέντι Μπελέρης: «Νίκησε η Δημοκρατία»– Η πρώτη δήλωση του νέου δημάρχου Χειμάρρας Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από τη φυλακή έκανε ο νέος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στις δημοτικές εκλογές επικρατώντας του Γκιόργκι Γκόρο.

«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χειμάρρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χειμάρρας και εγώ ως δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε ένα θρίλερ στην καταμέτρηση των ψήφων, καθώς νικητής αναδείχτηκε ο Μπελέρης με 30 ψήφους διαφορά από τον Γκόρο. Μέχρι και την τελευταία κάλπη η μάχη ήταν ψήφο με ψήφο. 

Με βάση τον εκλογικό νόμο ο Φρέντι Μπελέρης δεν μπορούσε να ψηφίσει, ωστόσο το όνομά του υπήρχε στο ψηφοδέλτιο και μπορούσε να ψηφιστεί. 

Ο Φρέντι Μπελέρης συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του αρχηγείου της αστυνομίας στην Αυλώνα, με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων. Σε σχετικό βίντεο, φαίνεται ο Μπελέρης να συνομιλεί με άλλα δύο άτομα, συνεργάτες του, που συνελήφθησαν επίσης.


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM