Παπούλιας: «Δεν γίνεται να με αποκαλούν προδότη»

Παπούλιας: «Δεν γίνεται να με αποκαλούν προδότη» Facebook Twitter
0

H ματαίωση της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, τα πρωτοφανή επεισόδια και η αποχώρηση του, έκαναν τον Προέδρο της Δημοκρατίας να αντιδράσεις έντονα: «Δεν γίνεται να με αποκαλούν προδότη» , είπε ο Κάρολος Παπούλιας τονίζοντας ότι έχει πολεμήσει για την πατρίδα και είναι λυπηρό να του αποδίδουν τέτοιο χαρακτηρισμό νέοι άνθρωποι.

 «Λυπάμαι πολύ. Πρέπει να ντρέπονται. Εγώ ήρθα για να τιμήσω τη Θεσσαλονίκη και κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει η παρέλαση. Εγώ στα 15 μου πολέμησα για την πατρίδα. Δεν μπορούν να με λένε προδότη»,  είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για αμαύρωση της επετείου.

Όταν ρωτήθηκε αν φοβάται την τροπή που παίρνουν τα γεγονότα με τις υβριστικές αντιδράσεις και τα συνθήματα, ο κύριος Παπούλιας είπε ότι δεν φοβάται και πως πρόκειται για μια μικρή απαράδεκτη μειοψηφία».

«Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει που πάει γι αυτό και δέχεται όλες αυτές τις πιέσεις και όλα αυτά τα μέτρα που είναι σε βάρος των ασθενέστερων και των αδύνατων. Πιστεύει ότι μια μέρα θα ξημερώσει καλύτερη. Κι αυτό πιστεύουμε όλοι γι αυτό και είμαστε εδώ. Και λυπάμαι πάρα πολύ που αμαυρώνουν αυτή την ημέρα, μια ιστορική μέρα. Μια μέρα που ανήκει στον ελληνικό λαό δεν ανήκει σε αυτούς».

Ομάδες διαδηλωτών, οι οποίες βρίσκονταν από το πρωί στη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου θα γινόταν η παρέλαση, μπήκαν μέσα στον χώρο της παρέλασης, εμποδίζοντας την έναρξή της.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM