ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2023 | 01:51

Ανεξήγητη κατάσταση

Πρόσφατα μετακόμισα στην επαρχία.Ενώ όλα πάνε καλά,έχω ένα πρόβλημα.Δεν μπορώ να πλησιάσω κοπέλα,έστω και φιλικά.Ο λόγος;Εδώ σχεδόν όλες στα 25-30 είναι παντρεμένες με ένα-δύο παιδιά η καθεμία.Για τις πιο μεγάλες ισχύει το ίδιο,οι πιό μικρές δεν είναι ακόμα παντρεμένες,αλλά από όσο έχω ακούσει από συζητήσεις σε δρόμους κλπ το θέλουν(γάμο και παιδιά).Εγώ λόγω κάποιων άσχημων καταστάσεων που έχω βιώσει,εντός και εκτός οικογένειας,θέλω να το αποφύγω πάση θυσία.Προτιμώ να μείνω εργένης μια ζωή παρά να κάνω οικογένεια.Έχω λοιπόν μια φοβία ότι αν πλησιάσω,έστω φιλικά,μία από τις πιο μικρές-ελεύθερες,ότι θα προσπαθήσει να με τυλίξει και μετά από λίγο καιρό θα βρεθώ αναγκαστικά παντρεμένος με παιδί.Αυτό ισχύει για όλες.Νομίζω κιόλας ότι αν αποκαλύψω τις επιθυμίες μου,ότι για τον χ ψ λόγο δεν θέλω να δημιουργήσω οικογένεια,ότι δεν θα μου μιλάει κανείς.Είναι κλειστή κοινωνία,μαθαίνονται όλα σχετικά γρήγορα και από αντιλήψεις,σε κάποια πράγματα δεν βρίσκονται στο 2023.Είναι φυσιολογικό αυτό που νομίζω ή πρέπει να το κοιτάξω;Ώρες ώρες ευχόμουν να μην είχα φύγει από Αθήνα.Σε αυτό μόνο έχω πρόβλημα,όλα τα άλλα εδώ είναι πολύ καλά.
3
 
 
 
 
σχόλια

Φίλε, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Τι πάει να πει επαρχία; τι πάει να πει Αθηνα η Θεσσαλονίκη ή Κομοτηνή η Πάτρα η Γιάννενα; η Βόλος η Βελούχι; η οτιδήποτε; ο καθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του και οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό. Από την άλλη εάν εσένα αυτές που σου αρέσουν είναι παντρεμένες η έχουν παιδιά η φοβάσαι να κάνεις σχέσεις με συνομιληκες σου επειδή φοβάσαι ότι θα "τυλιξουν", λυπάμαι αλλά οι ανθρωποι έχουμε προτεραιότητες είτε αυτές δεν συνάδουν με το ότι εσύ εξομολογουμενε δεν θέλεις απλως δέσμευση η οτιδήποτε είτε θέλεις δέσμευση γιατί υπάρχουμε και άνθρωποι άνδρες και γυναίκες που θέλουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά γι'αυτο άλλωστε το έχουν κάνει ήδη.

Προς εξομολογούμενος

Εξηγησεμλυ κάτι,από που προκύπτει η σιγουριά σου κάνει θα θέλει μια γυναίκα να σε παντρευτεί και να κάνει παιδιά μαζί σου; Ας το ξαναπούμε λοιπόν ,το ότι μπορεί να θέλουν γάμο και παιδιά γενικά (όπως εσύ γενικά δε θες) δε σημαίνει πρώτον ότι όντως θα συμβεί και δεύτερον και κυριότερο δε σημαίνει πως θα τα θέλουν με εσένα! Με εσένα μπορεί να θέλουν απλά ένα βράδυ, μια φλου χαλαρή σχέση κτλ. Γιατί μπορεί και οι ίδιες να κρίνουν ότι δεν κάνεις για κάτι παραπάνω...που είσαι και σίγουρος κιόλας ότι θα σε τυλίξουν, κελεπουρι εσύ ..

Εισαι υπερβολικος! Ακομα και στα χωρια τα κοριτσια σημερα θελουν να σπουδασουν και να φυγουν . Ποσο μαλλον στις μικρες πολεις. Δεν ειναι πια ονειρο ζωης ο γαμος!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon