Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι η δύναμη που θα στείλει τον Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση

ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

«Αυτή είναι η μάχη του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

«Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε μπροστά μας μια καθοριστική μάχη. Στις 25 Ιουνίου αναγεννιέται ο πραγματικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του στο Θησείο, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ ενόψει των δεύτερων εκλογών 2023. 

«Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η δύναμη που θα στείλει τον κ. Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση. Θα γίνουμε ξανά, βήμα- βήμα, πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μας», συμπλήρωσε. 

«Παρά την ωραιοποίηση της κατάστασης, που επιχειρεί συστηματικά η Νέα Δημοκρατία, τα χρόνια που έρχονται είναι κρίσιμα για την πατρίδα», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC

«Αυτή είναι η μάχη του ΠΑΣΟΚ. Είναι η μάχη για να υπάρχει ισχυρή, σύγχρονη κεντροαριστερά στην πατρίδα μας και όχι ο χρυσός χορηγός της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε. «Στις 21 Μαΐου κάναμε το πρώτο βήμα. Το ΠΑΣΟΚ αύξησε τις δυνάμεις του περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα στη χώρα. Μένει τώρα να γίνει το επόμενο μεγάλο βήμα», συνέχισε. 

ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC

Νίκος Ανδρουλάκης: Χρέος να καλύψουμε το επικίνδυνο κενό από τη διπλή αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ

«Έχουμε χρέος στις 25 Ιουνίου να καλύψουμε το επικίνδυνο πολιτικό κενό, που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της διπλής αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτη αποτυχία να κυβερνήσει με επιτυχία και δεύτερη αποτυχία να κάνει αποτελεσματική αντιπολίτευση», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Κάλεσε κάθε προοδευτικό πολίτη να «σταματήσει την ομηρία από τον “χρυσό” χορηγό του κ. Μητσοτάκη», όπως χαρακτήρισε την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν χρειάζεται να ζήσουμε τέσσερα χρόνια με μια από τα ίδια: Μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση και μια αλαζονική πελατειακή αυταρχική κυβέρνηση, που συμψηφίζει με το παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ τις αστοχίες της», συμπλήρωσε. 

ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC

«Ανταγωνίζονται σε έπαρση και αλαζονεία ο κ. Τσίπρας με τον κ. Μητσοτάκη», ανέφερε στην ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Ο κ. Τσίπρας ισχυρίζεται ότι όποιος δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαν να ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι οι πολίτες κατάλαβαν  ότι ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζουν τον “χρυσό” χορηγό της Νέας Δημοκρατίας. Και είναι βέβαια και η αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη, που λέει ότι θα είναι κυβέρνηση και αντιπολίτευση στον εαυτό του. Με την ψήφο σας βάλτε τέλος σε αυτές τις λουδοβίκειες συμπεριφορές», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ