Δώρα Χρυσικού: Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά- Το μήνυμα στο Instagram

Δώρα Χρυσικού: Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά- Το μήνυμα στο Instagram Facebook Twitter
0

Ένα ισχυρό μήνυμα, μετά τη μάχη με τον καρκίνο, έδωσε η Δώρα Χρυσικού με μια ανάρτησή της στο Instagram.

«Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά», έγραψε η Δώρα Χρυσικού, αναφερόμενη στη «Γη της Ελιάς». 

«Για μένα αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα», συνέχισε η ηθοποιός. 

«Είμαι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ», συμπλήρωσε η Δώρα Χρυσικού. «Ευγνώμων και για τους συνεργάτες μου, που τόσο πολύ μου στάθηκαν. Με αγάπη και κατανόηση. Συνεχίζουμε...», κατέληξε. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Δώρα Χρυσικού αποκάλυψε ότι έμαθε πως είχε καρκίνο, κατά τη διάρκεια εξωσωματικής. «Θεωρούσα πως είναι ταμπού να μην θέλεις παιδί. Εγώ, που τσαλαπατούσα τα ταμπού, είχα μπει σε μια διαδικασία να παντρευτώ, να γίνω μάνα. Ήρθε ο καρκίνος και τα απάντησε όλα», ανέφερε αρχικά, μιλώντας στην «Αυγή». 

«Βρήκα τον καρκίνο κάνοντας εξωσωματική για ένα παιδί που τελικά μάλλον δεν ήθελα. Έφυγε ένα βάρος τρομερό από πάνω μου. Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί. Αν ήθελα, και τώρα θα μπορούσα να έχω υιοθετήσει», συμπλήρωσε. 

«Ήμουνα χωρίς φρύδια, μαλλιά και πάλι αισθανόμουν ότι είμαι ποθητή από τον σύντροφό μου κι ότι ακόμα μπορούσα να βγω και να με φλερτάρουν. Πήγα κι έκανα μπάνιο με την τομή, δεν έβαλα ολόσωμο μαγιό επίτηδες και χωρίς μαλλιά, χωρίς να αλλάξω την εικόνα μου κι ήταν μεγάλη ανάσα αυτό το πράγμα για εμένα. Κυκλοφορούσα κανονικά με το μαντηλάκι μου γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω στην γυάλα. Δεν είχα κάνει κάτι κακό για να μπω στην γυάλα. Αυτό θέλω να φωνάξω: “Μην αφήσετε κανέναν κερατά να σας βάλει στην γυάλα”», είχε πει ακόμη στην ίδια συνέντευξη. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ