Άφησε την 16 μηνών κόρη της μόνη της 10 μέρες για να πάει διακοπές- Τη βρήκε νεκρή

Άφησε την 16 μηνών κόρη της μόνη της για να πάει διακοπές 10 μέρες- Την βρήκε νεκρή Facebook Twitter
Φωτ.: ABC News
0

Οι εισαγγελείς στο Οχάιο απήγγειλαν κατηγορίες για φόνο σε βάρος μιας γυναίκας για τον θάνατο της 16 μηνών κόρης της, την οποία άφησε μόνη της για 10 ημέρες για να πάει διακοπές.

Η εισαγγελία της κομητείας Cuyahoga ανακοίνωσε ότι απαγγέλθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην 31χρονη Kristel A. Candelario, κατηγορίες για δολοφονία, φόνο και μία κατηγορία για κακουργηματική επίθεση και έκθεση ανηλίκου σε θανατηφόρο κίνδυνο.

Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι η Candelario άφησε την 16 μηνών κόρη της «μόνη και χωρίς επίβλεψη» στο σπίτι της στο Κλίβελαντ στις 6 Ιουνίου και έφυγε για διακοπές στο Ντιτρόιτ και το Πουέρτο Ρίκο. Επέστρεψε μετά από 10 μέρες, το πρωί της 16ης Ιουνίου και κάλεσε τις αρχές όταν το παιδί βρέθηκε να μην αντιδρά.

Η αστυνομία του Κλίβελαντ ανακοίνωσε πως διαπιστώθηκε πως το παιδί βρέθηκε «εξαιρετικά αφυδατωμένο». «Είναι αδιανόητο μια μητέρα να αφήνει μόνο του το 16 μηνών παιδί της χωρίς καμία επίβλεψη για 10 ημέρες για να πάει διακοπές», δήλωσε ο εισαγγελέας Μάικλ Ο’Μάλεϊ.

«Ως γονείς, υποτίθεται ότι προστατεύουμε και φροντίζουμε τα παιδιά μας. Είναι πραγματικά τρομακτική η ιδέα να φανταζόμαστε τα βάσανα αυτού του παιδιού, τις τελευταίες μέρες της ζωής του και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επιβάλουμε δικαιοσύνη για λογαριασμό του».

Με πληροφορίες του ABC News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fyre Festival 2: «Δεν ξέρουμε τίποτα για την εκδήλωση» λέει το δημαρχείου του νησιού που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ 

Διεθνή / Fyre Festival 2: Το «μεγαλύτερο φιάσκο των μουσικών φεστιβάλ» επιστρέφει - ή μήπως όχι;

Οι αρχές δεν έχουν ενημερωθεί, άδειες δεν έχουν εκδοθεί και κανένας καλλιτέχνης δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το φεστιβάλ είναι προγραμματισμένο για τον Μάιο του 2025 και ο διοργανωτής επιμένει πως θα γίνει κανονικά
LIFO NEWSROOM
WSJ: Γιατί ο Τραμπ θα καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Διεθνή / WSJ: Γιατί ο Τραμπ ετοιμάζεται να καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Το υπουργείο εποπτεύει, μεταξύ άλλων, τα φοιτητικά δάνεια ύψους 1,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το πανεπιστήμιο εξ ολοκλήρου
LIFO NEWSROOM
Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM