Ιταλία: Άνοιξε σήμερα η διαθήκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ιταλία: Άνοιξε σήμερα η διαθήκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
Φωτ.: ANSA
0

Ενώπιον δύο δικηγόρων ανοίχτηκε σήμερα η διαθήκη του εκλιπόντος και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Τη διαθήκη άνοιξαν ο Λούκα Φοσάτι της δικηγορικής εταιρείας Chiomenti και ο Κάρλο Ριμίνι. Ο Φοσάτι εκπροσωπούσε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Μπερλουσκόνι από τον πρώτο του γάμο, τη Μαρίνα και τον Πιερ Σίλβιο, ενώ ο Ριμίνι εκπροσωπούσε τα τρία παιδιά από τον δεύτερο γάμο του, την Μπάρμπαρα, την Ελεονώρα και τον Λουίτζι.

Η περιουσία του Μπερλουσκόνι εκτιμάται ότι ξεπερνούσε τα έξι δισεκατομμύρια ευρώ κατά τη στιγμή του θανάτου του τον περασμένο μήνα. Το κύριο ερώτημα είναι αν η συνολική περιουσία θα μοιραστεί σε ίσα ποσοστά ανάμεσα στα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι.

Άγνωστο επίσης παραμένει αν η οικονομική αυτοκρατορία του Μπερλουσκόνι θα παραμείνει ενωμένη ή αν ορισμένες εταιρείες πρόκειται να πουληθούν.

Με πληροφορίες από ANSA, ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ αφού πρώην σύμβουλος του Τραμπ εμφανίστηκε να κάνει «ναζιστική χειρονομία»

Διεθνή / Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ μετά τη «ναζιστική χειρονομία» του πρώην σύμβουλου του Τραμπ, Στιβ Μπάνον

O Γάλλος ακροδεξιός ηγέτης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε συνέδριο συντηρητικών, προτού ακυρώσει την εμφάνισή του λόγω της χειρονομίας του Στιβ Μπάνον
LIFO NEWSROOM