Φωτιά στη Ρόδο: Άρση του κινδύνου για 9 οικισμούς- Οι πολίτες μπορούν να επιστρέψουν

Καμένες εκτάσεις από τη φωτιά στη Ρόδο Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Για δέκατη ημέρα είναι σε εξέλιξη η φωτιά στη Ρόδο, αλλά κάτοικοι περιοχών έλαβαν ένα θετικό νέο μέσω του 112, καθώς ήρθη ο κίνδυνος για εννέα οικισμούς.  

Σήμερα, για πρώτη φορά έπειτα από δέκα ημέρες που μετρά η φωτιά στη Ρόδο το 112 ήχησε για μια θετική εξέλιξη στο νησί. Με μήνυμα οι κάτοικοι 9 οικισμών ενημερώθηκαν ότι μπορούν να επιστρέψουν. 

«Αίρεται ο κίνδυνος για τους οικισμούς Μαλώνας, Χαράκι, Μάσσαρι, Ασκληπειό, Κιοτάρι, Βάτι, Γεννάδι, Λαχανιά και Πλημμύρι από τις πυρκαγιές. Οι πολίτες μπορούν να επιστρέψουν στον χώρο διαμονής τους», ανέφερε το μήνυμα από το 112. 

Στη φωτιά στη Ρόδο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, προκειμένου να περιορίσουν πύρινο μέτωπο που έχει δημιουργηθεί σε δύσβατη περιοχή. Οι υπόλοιπες αναζωπυρώσεις που έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής αντιμετωπίζονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια - Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

Ελλάδα / Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια - Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

Από κατολίσθηση βράχων - Δεκάδες εγκλωβισμένοι - Μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο έχουν σπεύσει στο φαράγγι της Σαμαριάς για τη διάσωσή τους
LIFO NEWSROOM