Έκλεισε σούπερ μάρκετ όταν εντοπίστηκε επικίνδυνη αράχνη- Προκαλεί μακροχρόνια, επώδυνη στύση

Έκλεισε σούπερ μάρκετ όταν εντοπίστηκε επικίνδυνη αράχνη- Προκαλεί μακροχρόνια, επώδυνη στύση Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Ένα σούπερ μάρκετ στην Αυστρία έκλεισε αυτή την εβδομάδα αφού μια δηλητηριώδης βραζιλιάνικη αράχνη, που προκαλεί επώδυνη στύση, εντοπίστηκε να περιφέρεται μέσα σε κιβώτιο με μπανάνες.

Την επικίνδυνη αράχνη εντόπισε ένας υπάλληλος του σούπερ μάρκετ στην πόλη Κρεμς, με αποτέλεσμα να σημάνει αμέσως συναγερμός στις τοπικές αρχές καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα δάγκωμα από τη συγκεκριμένη αράχνη μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνια, επώδυνη στύση.

Μάλιστα, το δηλητήριο της συγκεκριμένης αράχνης εκτός από πόνο και στύση, αν δεν αντιμετωπιστεί γρήγορα μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα ενώ ο πόνος από το δάγκωμα εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και προκαλεί υψηλή αρτηριακή πίεση.

Όπως αναφέρει η New York Post, το σούπερ μάρκετ φέρεται να είναι κλειστό από την Τρίτη, όταν ο υπάλληλος εντόπισε την αράχνη και κάλεσε την πυροσβεστική. Ανέφερε ότι βρήκε μια αράχνη μήκους περίπου 10 εκατοστών με μαύρο και κόκκινο χρώμα. Στη συνέχεια το προσωπικό πέταξε όλες τις μπανάνες, όλα τα άλλα φρέσκα τρόφιμα διαχωρίστηκαν και το κατάστημα καθαρίστηκε και απολυμάνθηκε.

Αν και οι υπεύθυνοι του μαγαζιού περίμεναν ότι θα καταφέρουν να την αιχμαλωτίσουν μέσα σε λίγες ώρες τελικά δεν τα κατάφεραν με την επικίνδυνη αράχνη να παραμένει ελεύθερη.

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήρωας»: Ένας 56χρονος έσωσε άγνωστο από ππνιγμό αλλά έχασε ο ίδιος την ζωή του στο Μπάλι

Διεθνή / «Ήρωας»: Έσωσε άγνωστο από πνιγμό, αλλά πνίγηκε ο ίδιος - Η σορός του εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά

Ο Αυστραλός πήδηξε στη θάλασσα στις δυτικές ακτές του Μπαλί και διέσωσε έναν Γερμανό τουρίστα από πνιγμό, αλλά το κύμα τον παρέσυρε στα ανοιχτά κι έχασε τη ζωή του
LIFO NEWSROOM
Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM