Γυναικοκτονία 21χρονης στην Ιταλία- Καταδίωξη για τη σύλληψη του πρώην συντρόφου της

Γυναικοκτονία 21χρονης στην Ιταλία- Συνελήφθη μετά από καταδίωξη ο πρώην σύντροφός της Facebook Twitter
Φωτ.: Rai
0

Μία 21χρονη γυναίκα είναι νεκρή στη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας που συγκλονίζει την Ιταλία.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα δράστης φαίνεται πως είναι ο 28χρονος πρώην σύντροφός της νεαρής κοπέλας, στην τελευταία αυτή υπόθεση γυναικοκτονίας.

Η γυναικοκτονία έγινε στο χωριό Σιλάντρο στην επαρχία του Μπολτσάνο ενώ σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα ο 28χρονος δράστης είναι τουρκικής καταγωγής.

Το πτώμα της νεαρής γυναίκας βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα του πρώην συντρόφου της. Οι αρχές τον συνέλαβαν αργά το απόγευμα ενώ επιχειρούσε να φύγει από τη χώρα οδικώς.

Ο 28χρονος συνελήφθη στα σύνορα με την Αυστρία, όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και οι ιταλικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον φερόμενο ως δράστη της γυναικοκτονίας.

Με πληροφορίες του Rai

-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM