Λίλι Άλεν: Το βράδυ που έχασα την παρθενιά μου, ο πατέρας μου κάλεσε την αστυνομία

Λίλι Άλεν: Το βράδυ που έχασα την παρθενιά μου, ο πατέρας μου κάλεσε την αστυνομία Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Λίλι Άλεν περιέγραψε την πρώτη της φορά και εξομολογήθηκε πως πέρασε λίγος καιρός μέχρι να ξανακάνει σεξ, επειδή η εμπειρία υπήρξε «λίγο τραυματική»: το επόμενο πρωί, την έψαχνε η αστυνομία. 

Μιλώντας σε podcast, η Λίλι Άλεν ανέφερε ότι έκανε για πρώτη φορά σεξ ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Βραζιλία με τον πατέρα της και τον αδελφό της, τους ηθοποιούς Κιθ και Άλφι Άλεν αντίστοιχα.

«Έχασα την παρθενιά μου από έναν τύπο που λεγόταν Φερνάντο στη Βραζιλία, όταν ήμουν περίπου 12 ετών», είπε αρχικά η τραγουδίστρια, αλλά συμπλήρωσε: «Όχι, αστειεύομαι». Αν και δεν διευκρίνισε σε ποια ηλικία έκανε για πρώτη φορά σεξ, σημείωσε ότι «ποτέ δεν ξαναμίλησα με τον Φερνάντο» μετά τον ραντεβού τους. 

Η εμπειρία ήταν «λίγο τραυματική», επειδή την ίδια νύχτα ο πατέρας της κάλεσε την αστυνομία. «Στην πραγματικότητα, εξαφανίστηκα. Πήγα στο δικό του δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Ήμουν διακοπές με τον πατέρα μου και τον αδελφό μου και προφανώς δεν γύρισα στο δωμάτιό μου», δήλωσε η Λίλι Άλεν. 

Το επόμενο πρωί, όταν ξύπνησε, διαπίστωσε ότι υπήρχε παντού αστυνομία στο ξενοδοχείο που έμεναν. «”Χτένιζαν” την παραλία και ρωτούσαν τι φορούσα. Ο κόσμος νόμιζε ότι πνίγηκα. Δεν είχα το κουράγιο να πω “όχι, απλά έχασα την παρθενιά μου”», εξομολογήθηκε και συμπλήρωσε: «Δεν έκανα σεξ για λίγο καιρό έπειτα από αυτό». 

Η Λίλι Άλεν είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Ντέιβιντ Χάρμπουρ. Γνωρίστηκαν μέσω εφαρμογής και ο γάμος τους έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020, στο Λας Βέγκας. 

Με πληροφορίες από Indepedent 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ