Μύκονος: «Είστε κλέφτες»- Τουρίστας πλήρωσε 711 ευρώ για τέσσερα ποτά και μια μερίδα θαλασσινά

Μύκονος: «Είστε κλέφτες»- Τουρίστας πλήρωσε 711 ευρώ για τέσσερα ποτά και μια μερίδα θαλασσινά Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Τον γύρο του κόσμου κάνει ξανά μια απόδειξη από μαγαζί στη Μύκονο. Πελάτης πλήρωσε για τέσσερα ποτά και μια μερίδα θαλασσινών το ποσό των 711 ευρώ. 

Ο Ιταλός τουρίστας που αποφάσισε να φάει στο μπαλκόνι του DK Oyster στον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο, εξοργίστηκε, όταν είδε την απόδειξη μετά την παραγγελία που έκανε. Έτσι, δημοσίευσε μια κριτική στο TripAdvisor, χαρακτηρίζοντας τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου «κλέφτες». 

Ο πελάτης από την Ιταλία τόνισε μάλιστα πως δεν είχε ενημερωθεί κανείς για τις τιμές και ως εκ τούτου σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως πρέπει να πληρώσει πάνω από 700 ευρώ για τρεις χυμούς πορτοκάλι, ένα Aperol Spritz και μια μέτρια μερίδα καλαμάρια και γαρίδες!

«Είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες και κλέφτες της Μυκόνου. Προσφέρουν το φαγητό χωρίς να εξηγούν τις λεπτομέρειες. Βλάπτουν την εικόνα της Μυκόνου» έγραψε χαρακτηριστικά στο TripAdvisor. 

Ο πελάτης κατέληξε πως ήταν έτοιμος να καλέσει την αστυνομία για τη χρέωση, αλλά δεν είχαν χρόνο καθώς χρειαζόταν να επιστρέψουν στο πλοίο τους – αν και συμβούλευσαν άλλους επισκέπτες ότι υπήρχαν πολύ φθηνότερες επιλογές στο νησί.

Το DK Oyster έχει βρεθεί ξανά στο στόχαστρο των κακών κριτικών για τις υπερβολικά υψηλές τιμές του, αλλά ο ιδιοκτήτης του επιμένει να λέει πως οι τιμές είναι λογικές για αυτά που προσφέρει. 

Μύκονος: «Είστε κλέφτες»- Τουρίστας πλήρωσε 711 ευρώ για τέσσερα ποτά και μια μερίδα θαλασσινά Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό μετά από τροχαίο - Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ελλάδα / Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στη σήραγγα των Αγίων Αναργύρων – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτοκίνητο αφού πέρασε διάβαση του ΟΣΕ, προσέκρουσε πάνω στην προστατευτική μπάρα και φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε καλώδια του δικτύου
LIFO NEWSROOM
Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM