Ο Έλον Μασκ λέει ότι η κόρη του έγινε κομμουνίστρια- «Πιστεύει ότι όλοι οι πλούσιοι είναι κακοί»

Ο Έλον Μασκ λέει ότι η κόρη του έγινε κομμουνίστρια- «Πιστεύει ότι όλοι οι πλούσιοι είναι κακοί» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η ταραχώδης σχέση του με το μεγαλύτερο παιδί του είναι ένα από τα θέματα στα οποία αναφέρεται ο Έλον Μασκ στη βιογραφία του, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. 

Στο βιβλίο, ο Έλον Μασκ αναφέρει ότι η τρανς κόρη του έχει γίνει κομμουνίστρια και έχει κόψει τις σχέσεις μαζί του, ενώ για αυτό κατηγορεί εν μέρει το σχολείο στο οποίο φοίτησε η 19χρονη σήμερα Τζένα

Ο βιογράφος του δισεκατομμυριούχου, Γουόλτερ Άιζακσον, γράφει στο βιβλίο για την ολοένα αυξανόμενη ανησυχία του Έλον Μασκ για αυτό που αποκαλούσε «woke ιό του μυαλού», που πίστευε ότι επηρέαζε την Αμερική. 

Αυτή η άποψη εν μέρει προκλήθηκε από την απόφαση του μεγαλύτερου παιδιού του να κάνει coming out ως τρανς, σε ηλικία 16 ετών, αναφέρει το βιβλίο, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. «Γεια, είμαι τρανς και το όνομά μου είναι τώρα Τζένα. Μην το πεις στον μπαμπά», ανέφερε το μήνυμα που έστειλε τότε η κόρη του στην σύζυγο του αδελφού του δισεκατομμυριούχου. 

Όταν ο Έλον Μασκ το έμαθε, ήταν «γενικά αισιόδοξος». Αλλά, μετά η Τζένα έγινε ένθερμη Μαρξίστρια και μετά έκοψε κάθε επαφή με τον πατέρα της. «Ξεπέρασε τον σοσιαλισμό, έγινε κομμουνίστρια και πιστεύει ότι όποιος είναι πλούσιος, είναι κακός», λέει ο Έλον Μασκ για την κόρη του, σύμφωνα με το βιβλίο. 

Η μεταξύ τους κόντρα τον πόνεσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή, μετά τον θάνατο του πρωτότοκου παιδιού του, όταν ήταν βρέφος. «Την προσέγγισα πολλές φορές, αλλά δεν θέλει να περνά χρόνο μαζί μου», αναφέρει ακόμη ο δισεκατομμυριούχος. Εν μέρει όλο αυτό το αποδίδει στην ιδεολογία με την οποία πιστεύει ότι ήρθε σε επαφή η κόρη του ενώ φοιτούσε στο Crossroads, ένα προοδευτικό σχολείο στο Λος Άντζελες. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM