Προβλήματα με το X σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Προβλήματα με το X σε Ευρώπη και ΗΠΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Βασικές λειτουργίες του X και του Reddit «πάγωσαν» για χιλιάδες λογαριασμούς σε Ευρώπη και ΗΠΑ από τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης 27 Μαρτίου (ώρα Ελλάδας).

Χρήστες ανέφεραν προβλήματα πρόσβασης στις δύο εφαρμογές, σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης Downdetector. Οι Έλληνες χρήστες του πρώην Twitter αναφέρουν ότι η πλατφόρμα δεν ανανεώνεται και οι δημοσιεύσεις δεν «φορτώνουν».

Οι σημερινές εξελίξεις έρχονται μερικές εβδομάδες μετά τις αναφορές του X για εκτεταμένες διακοπές λειτουργίας που επηρέασαν χιλιάδες χρήστες στις ΗΠΑ. Ο διευθύνων σύμβουλός της, Έλον Μασκ, απέδωσε τα προβλήματα σε μια εκτεταμένη κυβερνοεπίθεση: «Υπήρξε (εξακολουθεί να υπάρχει) μια μαζική κυβερνοεπίθεση εναντίον του X. Δεχόμαστε επιθέσεις κάθε μέρα, αλλά αυτή έγινε με πολλούς πόρους. Είτε εμπλέκεται μια μεγάλη συντονισμένη ομάδα ή/και μια χώρα» είχε αναφέρει τότε.
 

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιανμάρ: Η στιγμή που μαίες προσπαθούν να προστατεύσουν τα νεογέννητα μωρά την ώρα του φονικού σεισμού

Διεθνή / Μιανμάρ: Η στιγμή που μαίες προσπαθούν να προστατεύσουν τα νεογέννητα μωρά την ώρα του φονικού σεισμού

Βίντεο απαθανατίζει μία από τις νοσηλεύτριες να κρατά στην αγκαλιά της ένα νεογέννητο, όταν ξαφνικά η ίδια πέφτει στο πάτωμα λόγω του ισχυρού σεισμού
LIFO NEWSROOM