Δύο ακόμα συλλήψεις για τον ομαδικό βιασμό 27χρονου στο Ηράκλειο

Ομαδικός βιασμός 27χρονου στο Ηράκλειο: Συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο άνδρες που αναζητούνταν Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Δύο ακόμα συλλήψεις για τον ομαδικό βιασμό του 27χρονου στο Ηράκλειο έγιναν σήμερα από την αστυνομία.

Πρόκειται για τους δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής 26 και 29 ετών που αναζητούνταν και για τους οποίους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ χθες προφυλακίστηκαν οι δύο πρώτοι για τον ομαδικό βιασμό στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικές αρχές σήμερα το πρωί προχώρησαν σε στοχευμένους ελέγχους και εντόπισαν τους δύο άνδρες, τους οποίους και συνέλαβαν.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, αρνήθηκαν οποιαδήποτε συμμετοχή στον βιασμό του 27χρονου. Μάλιστα, ο ένας φέρεται να ισχυρίστηκε ότι πιθανότατα ο Σομαλός, προέβη στην καταγγελία για να προστατευθεί από το νόμο και να πάρει άσυλο.

Βιντεοσκοπήθηκε ο ομαδικός βιασμός του 27χρονου

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν όταν ο 27χρονος με καταγωγή από τη Σομαλία κατήγγειλε πως στις 24 Αυγούστου είχε επισκεφτεί ένα σπίτι δύο Πακιστανών (ηλικίας 30 και 21 χρόνων) στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. Στο σπίτι βρίσκονταν δύο ακόμα νεαροί, επίσης πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 26 και 29 χρόνων. Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο 27χρονος, και οι τέσσερις προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παρά την θέλησή του, ενώ τον βίασαν και οι τέσσερις. Μάλιστα, η πράξη αυτή βιντεοσκοπήθηκε από τους παριστάμενους.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε όσα συνέβησαν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι των δύο ανδρών όπου βρήκαν ένα ρόπαλο, ένα μαχαίρι και ναρκωτικά χάπια και τους συνέλαβε.

-Εάν είστε επιζώσα βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω,  τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Με πληροφορίες από cretapost

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ