Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 για Φαρκαδόνα και Λάρισα

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 στη Φαρκαδόνα της Λάρισας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Μήνυμα από το 112 ήχησε πριν από λίγο για τους κατοίκους σε Λάρισα και Φαρκαδόνα καθώς ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη του Πηνειού λόγω της κακοκαιρίας.

Το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 κάνει λόγω για εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή της Φαρκαδόνας και της Λάρισας, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

Ο δήμος Λαρισαίων με αναρτήσεις του στο facebook ενημέρωνε νωρίτερα όσους βρίσκονται στην πλημμυρική ζώνη του Πηνειού (περιοχή Αγίας Μαρίνας) να απομακρυνθούν από την περιοχή.

«Να απομακρυνθούν, για προληπτικούς λόγους, όσοι βρίσκονται στην πλημμυρική ζώνη του Πηνειού, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας νερού του Πηνειού ποταμού και για προληπτικούς λόγους, υπάρχει ανάγκη απομάκρυνσης όσων βρίσκονται εντός της πλημμυρικής ζώνης του ποταμού που περικλείεται από την κοίτη του ποταμού έως το ανάχωμα της οδού Σάκη Καράγιωργα και από την γέφυρα της Νέας Σμύρνης έως και τον Βιολογικό καθαρισμό (περιοχή Αγίας Μαρίνας). Ειδικότερα, καλούνται να απομακρυνθούν, το συντομότερο δυνατό, όσοι διατηρούν μονάδες με ζώα, μικρές επιχειρήσεις κλπ όλοι όσοι βρίσκονται στην συγκεκριμένη περιοχή» ανέφερε σε δεύτερο μήνυμά του ο δήμος της Λάρισας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασθενής καταγγέλλει στο ότι «φόρτωσαν» τον ΑΜΚΑ της με 13.000 ευρώ

Ελλάδα / Ασθενής καταγγέλλει ότι «φόρτωσαν» τον ΑΜΚΑ της με 13.000 ευρώ για είδη που δεν χρειάζεται

Η γυναίκα που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας καταγγέλλει πως φαίνεται στο ΑΜΚΑ της να έχει παραλάβει 2.132 ευρώ για ηλεκτρονικό ποδήλατο για τετραπληγία και 3.500 για αναπηρικό αμαξίδιο
LIFO NEWSROOM