Νορβηγία: Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ ανακοίνωσε τον γάμο της με τον σαμάνο Ντουρέκ Βέρετ

Νορβηγία: Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ ανακοίνωσε τον γάμο της με τον σαμάνο Ντουρέκ Βέρετ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η πρωτότοκη κόρη του βασιλιά της Νορβηγίας, πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ, παντρεύεται τον σαμάνο αρραβωνιαστικό της, Ντουρέκ Βέρετ, κάτι που ανακοίνωσε με ανάρτησή της στα social media. 

«Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που μπορούμε να γιορτάσουμε την αγάπη μας στο όμορφο περιβάλλον του Geiranger. Σημαίνει πολλά για εμάς να συγκεντρώσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε ένα μέρος που είναι τόσο πλούσιο σε ιστορία και έντονες φυσικές εμπειρίες. Είναι το τέλειο μέρος για να αγκαλιάσουμε την αγάπη μας», έγραψαν η Μάρθα Λουίζ και ο Ντουρέκ Βέρετ στην ανάρτησή τους στο Instagram,

Ο γάμος της πριγκίπισσας, Μάρθας Λουίζ, θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου του 2024 στο χωριό Geiranger, στη δυτική Νορβηγία και συγκεκριμένα στο ιστορικό ξενοδοχείο Hotel Union.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το χωριό είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά φιόρδ και τα βουνά του. Τα φιόρδ περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και αντιπροσωπεύουν τον πλούσιο πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά της χώρας».

Σε ανακοίνωσή τους ο βασιλιάς Χάραλντ και η βασίλισσα Σόνια, δήλωσαν: «είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Ντουρέκ Βέρετ στην οικογένεια και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε τη μεγάλη μέρα μαζί τους. Ευχόμαστε στη Μάρθα και στον Βέρετ ό,τι καλύτερο».

Με πληροφορίες από AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

WSJ: Γιατί ο Τραμπ θα καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Διεθνή / WSJ: Γιατί ο Τραμπ ετοιμάζεται να καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Το υπουργείο εποπτεύει, μεταξύ άλλων, τα φοιτητικά δάνεια ύψους 1,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το πανεπιστήμιο εξ ολοκλήρου
LIFO NEWSROOM
Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM