«Κόστισε ο εγωισμός και η άγνοιά σας ζωές στην Ουκρανία;» Η ερώτηση δημοσιογράφου στον Ίλον Μασκ

«Κόστισε ο εγωισμός και η άγνοιά σας ζωές στην Ουκρανία;» Η ερώτηση δημοσιογράφου στον Ίλον Μασκ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Δημοσιογράφος του Sky News απηύθυνε μία σημαντική ερώτηση τον Ίλον Μασκ σχετικά με τις επιπτώσεις της εμπλοκής του στον πόλεμο της Ουκρανίας.

«Ουκρανός αξιωματούχος σας κατηγόρησε ότι κινητοποιήσατε τον Πούτιν ως επιτιθέμενο. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν σας αποκάλεσε "εξαιρετικό". Το εκτιμάται αυτό; Πώς θα αποκαλούσατε τον Βλαντίμιρ Πούτιν;» ρώτησε τον Ίλον Μασκ ο δημοσιογράφος, ενώ ο μεγιστάνας ήταν περιτριγυρισμένος από την ομάδα ασφαλείας του και παρέμενε ανέκφραστος.

«Έχει ο εγωισμός και η άγνοιά σας κοστίσει τις ζωές Ουκρανών;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, λίγο πριν επιβιβαστεί ο Μασκ στο όχημά του και φύγει.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρώσος πρόεδρος είχε κάνει τις εξής δηλώσεις για τον Μασκ: «Όσον αφορά τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τον Έλον Μασκ είναι αναμφίβολα εξαίρετο πρόσωπο. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε και νομίζω ότι το αναγνωρίζει όλος ο κόσμος. Είναι ένας δραστήριος και ταλαντούχος επιχειρηματίας και έχει πετύχει πολλά, με τη στήριξη και του αμερικανικού κράτους»

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM
Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM