Ρούντι Τζουλιάνι: Τον μήνυσε ο ίδιος ο δικηγόρος του

Τζουλιάνι: Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Ρούντι Τζουλιάνι μηνύθηκε από τον ίδιο τον δικηγόρο του για υπόθεση που αφορά σε 1,3 εκατ. δολάρια και σχετίζεται με απλήρωτες αμοιβές. 

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης που ήταν και δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, φέρεται να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με αρκετές δικαστικές υποθέσεις. «Αυτή η αγωγή ζητά απλώς την πληρωμή ενός ανεξόφλητου λογαριασμού για νομικές υπηρεσίες που παρασχέθηκαν από τους ενάγοντες ύψους 1.360.196,10 δολαρίων», αναφέρεται στην αγωγή που κατατέθηκε στο ανώτατο δικαστήριο της πολιτείας της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα από τον Ρόμπερτ Κοστέλο, της εταιρείας Davidoff Hutcher & Citron.

Η αγωγή, με την οποία ο Κοστέλο ζητά επίσης τόκους και έξοδα, είναι το τελευταίο πλήγμα για τον Τζουλιάνι, του οποίου τα πολλαπλασιαζόμενα νομικά προβλήματα που προκύπτουν από την εργασία του για τον Τραμπ - με ψηλά στην ατζέντα τις προσπάθειες αμφισβήτησης των εκλογών του 2020 - τον έχουν οδηγήσει, σύμφωνα με τους ίδιους τους δικηγόρους του, να παλεύει να αντιμετωπίσει τους λογαριασμούς που αυξάνονται συνεχώς.

Σε ανακοίνωσή του, ο Τζουλιάνι δήλωσε: «Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο προσωπικά πληγώθηκα από αυτό που έκανε ο Μπομπ Κοστέλο. Είναι πραγματικά κρίμα όταν οι δικηγόροι κάνουν πράγματα σαν αυτό, και το μόνο που θα πω είναι ότι ο λογαριασμός τους υπερβαίνει κατά πολύ οτιδήποτε πλησιάζει τις νόμιμες αμοιβές».

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ