Το ΣΔΟΕ ψάχνει τώρα τον βουλευτή του 1 εκ.

Το ΣΔΟΕ ψάχνει τώρα τον βουλευτή του 1 εκ. Facebook Twitter
0

Ενώ υπάρχει ακόμη μια αξεπέραστη δυστοκία να γίνει γνωστό το όνομα του βουλευτή που έβγαλε το 1 εκ ευρώ έξω (αλλά δεν υπάρχει καμία δυσκολία να βγαίνουν στο σάιτ της αστυνομία φωτό και στοιχεία ανθρώπων που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στην Αθήνα αλλά δεν έχουν καταδικαστεί), το ΣΔΟΕ αναλαμβάνει τώρα δράση. Ο γραμματέας του Σώματος Ιωάννης Διώτης διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί αν το ποσό που φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό ο συγκεκριμένος βουλευτής, δικαιολογείται από τα δηλωθέντα εισοδήματα του.

Εν τω μεταξύ νέα έκκληση απηύθυνε στον βουλευτή του 1 εκατομμυρίου να δώσει εξηγήσεις, αλλιώς να αποκαλυφθεί το όνομά του από τον πρόεδρο της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής Ευάγγελο Αργύρη, απηύθυνε σήμερα, ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος. Ο κ. Αργύρης απάντησε ότι θα περιμένει το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που διερευνούν την υπόθεση πριν ανακοινώσει το όνομα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM