ΙΕΚ ΔΟΜΗ

ΙΕΚ ΔΟΜΗ Facebook Twitter
0

Η ρομποτική, οι πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές εκπαιδευτικές μέθοδοι καθώς και οι πιο καινοτόμες διαδικασίες άμεσης προώθησης στην αγορά εργασίας εισάγονται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ.

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ ήταν ο μόνος ελληνικός φορέας κατάρτισης που έλαβε μέρος στη διεθνή τριημερίδα γύρω από την εκπαίδευση και την ηγεσία που διοργανώθηκε στην Ολλανδία από το διακεκριμένο Koning 1 Willem College, στα πλαίσια της δράσης ανταλλαγής τεχνογνωσίας με τους μεγαλύτερους φορείς εκπαίδευσης και κατάρτισης της Ευρώπης.

Ο Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος, Σύμβουλος Διοίκησης και Διεθνών Σχέσεων του Ομίλου Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ σχολίασε σχετικά: «Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών, η αντιμετώπιση των προκλήσεων του μέλλοντος και η διεύρυνση της συνεργασίας των συμμετεχόντων φορέων έχει προσδώσει στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ το συγκριτικό πλεονέκτημα της διαρκούς αναβάθμισης τόσο της εκπαιδευτικής όσο και της διοικητικής του λειτουργίας αλλά και των εργαστηρίων του στα πιο εξελιγμένα πρότυπα της Ευρώπης. Από το Belfast και το Amsterdam, μέχρι το Λονδίνο, το Vilnius της Λιθουανίας και το Βερολίνο, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ έχει εξελιχθεί σε μία πραγματικά εξωστρεφή σχολή, επεκτείνοντας τους δεσμούς του με εκπαιδευτικούς φορείς αλλά και την αγορά εργασίας σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που το ΙΕΚ ΔΟΜΗ αναγνωρίζεται πρώτο σε επαγγελματική αποκατάσταση σε πολύ πρόσφατη έρευνα».

Ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ έχει αναπτύξει τα τελευταία δύο χρόνια έντονη διεθνή δραστηριότητα, συμμετέχοντας σε δράσεις σε όλη την Ευρώπη και δημιουργώντας διεθνή δίκτυα. Για το επόμενο δίμηνο προγραμματίζοντας ήδη συναντήσεις εργασίας στο Vilnius της Λιθουανίας, στη Γερμανία και την Τουρκία. Διεθνής συνάντηση με θέμα τη ρομποτική και την αξιοποίησή της στην εκπαιδευτική διαδικασία θα οργανωθεί και το Μάιο στην Αθήνα, στα πλαίσια της διεθνής κινητικότητας του Ομίλου.


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ