Ηλεία: Νεκρός εντοπίστηκε 55χρονος ιερέας, σε δασική περιοχή

Ηλεία: Νεκρός εντοπίστηκε 55χρονος ιερέας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 55χρονος ιερέας στην Ηλεία, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από χθες.

Τα ίχνη του 55χρονου ιερέα χάθηκαν από την Παρασκευή, με τους δικούς του ανθρώπους να καλούν αστυνομία και πυροσβεστική για τον εντοπισμό του.

Μετά από έρευνες που κράτησαν περίπου μία ημέρα, ο ιερέας εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο δασικής περιοχής, στην τοπική κοινότητα Λαμπείας, από πυροσβέστες της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι συμμετείχαν στις έρευνες μαζί με αστυνομικούς.

Το πτώμα του 55χρονου θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, προκειμένου να γίνει νεκροψία - νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα patrisnews, οι αρχές εξετάζουν το σενάριο της αυτοκτονίας για τον 55χρονο ιερέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, patrisnews

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Στην απολογία του, ο 68χρονος αρνήθηκε την καταγγελία, επιμένοντας ότι είναι ψευδής, ενώ έκανε λόγο για σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του προκειμένου η αθλήτρια να αλλάξει προπονητή
LIFO NEWSROOM