Καρφώνει Γιώργο και ο Προβόπουλος

Καρφώνει Γιώργο και ο Προβόπουλος Facebook Twitter
0

Ήξεραν για το έλλειμμα, τόσο ο Κώστας Καραμανλής, όσο και οι Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργος Παπακωνσταντινου, αποκάλυψε μιλώντας στην εξεταστική επιτροπή της βουλής, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος. Όπως κατέθεσε, είχε ήδη ενημερώσει πριν από τις εκλογές του 2009 τους πολιτικούς αρχηγούς, πριν δηλαδή από το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου από τα προεκλογικά μπαλκόνια.

Ο κ. Προβόπουλος δήλωσε μάλιστα ότι η χώρα θα μπορούσε να έχει αποφύγει το Μνημόνιο αν  είχαν ληφθεί μέτρα από την πρώτη μέρα. Η ενημέρωση είχε γίνει, σύμφωνα με τον ίδιο,  στον Παπανδρέου στις 8 Σεπτεμβρίου του 2009 παρουσία του Παπακωνσταντίνου και της Λούκας Κατσέλη. Ακόμη, όπως και ο διοικητής του ΟΔΔΗΧ, έτσι και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας χαρακτήρισε «ατυχείς» τις δηλώσεις Παπακωνσταντίνου περί Τιτανικού για τις οποία πάντως σημείωσε ότι δεν επηρέασαν τόσο τις αγορές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM