Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η Βίκυ Καγιά μου έκανε μπλοκ, πηγαίνετε να τη ρωτήσετε

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η Βίκυ Καγιά που έκανε μπλοκ, πηγαίνετε να τη ρωτήσετε Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί συνεχίζει να δέχεται ερωτήσεις για τη φημολογούμενη κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά και απαντώντας, είπε μεταξύ άλλων πως η παρουσιάστρια της έκανε μπλοκ στο Instagram. 

«Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά δεν έχω κάτι με τη Βίκυ», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε από πρωινή εκπομπή του Mega. 

Όταν κλήθηκε να απαντήσει σε όσους σχολιάζουν πως αυτή ήταν μια φιλία που έληξε άδοξα, είπε: «Δεν έχω καταλάβει πώς έχω μπλεχτεί σε όλο αυτό. Όλο το ξεκίνησε η Βίκυ, που γύρισε μια ημέρα και είπε ότι δεν την έχω πάρει τηλέφωνο. Σοκ εγώ. Εγώ ήμουν κάπου χαμένη στην Ασία, δεν κατάλαβα πώς έγινε αυτό. Και από τότε καλούμαι να απαντάω. Πηγαίνετε ρωτήστε τη Βίκυ αν έχει συμβεί κάτι με εμένα. Γιατί εγώ δεν έχω πάθει ποτέ κάτι με τη Βίκυ». 

Και επειδή στη σημερινή εποχή το Instagram είναι αυτό που «προδίδει» τις κόντρες, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δέχθηκε και σχετική ερώτηση. «Εγώ δεν την έκανα ποτέ unfollow. νομίζω με έκανε μπλοκ. Αλλά να πάτε να ρωτήσετε τη Βίκυ», απάντησε. 

«Δεν τρέχει και τίποτα, είναι το Instagram. Δεν παρεξηγήθηκα. Δηλαδή αν τη δω τη γυναίκα δεν θα της πω “με έκανες μπλοκ;”. Πραγματικά δεν έχω τέτοια θέματα », συμπλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM