Καταιγίδα Κιαράν: Η στιγμή που σπάει παράθυρο λόγω των ανέμων, πάνω από μητέρα και μωρό

Καταιγίδα Κιαράν: Βaby monitor κατέγραψε τη στιγμή που ο άνεμος «γκρέμισε» παράθυρο Facebook Twitter
Φωτογραφία: Twitter
0

Τον γύρο του κόσμου κάνουν εικόνες και βίντεο από το σαρωτικό πέρασμα της καταιγίδας Κιαράν στην Ευρώπη, την ώρα που ο αριθμός των νεκρών εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, αυξάνεται.

Ένα από τα βίντεο που έχει προκαλέσει εντύπωση, είναι στιγμιότυπο οπυ κατέγραψε κάμερα παρακολούθησης μωρού, σε ένα σπίτι στο Τζέρσεϊ. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που παράθυρο κρεβατοκάμαρας σπάει, λόγω των θυελλωδών ανέμων που προκάλεσε η καταιγίδα Κιαράν, πάνω από το σημείο που κοιμούνταν μητέρα με το μωρό της. 

Συγκεκριμένα, την ώρα που Jessica O'Reilly κοιμόταν στο σπίτι της, και η κάμερα κατέγραφε, ο ήχος της καταιγίδας την ξύπνησε, και λίγα δευτερόλεπτα μετά το παράθυρό της «ανατινάχθηκε» προς τα μέσα με την ίδια να πετάγεται, να αρπάζει το παιδί της που κοιμόταν δίπλα της, και να απομακρύνεται κατευθείαν από το σημείο.

Στη νήσο Τζέρσεϊ, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμών, ενώ 35 ακόμα κάτοικοι χρειάστηκε να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο εξαιτίας των ζημιών στα σπίτια τους.

Με πληροφορίες του Reuters /BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Διεθνή / Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ζούκερμπεργκ είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 78 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
LIFO NEWSROOM