Γιώργος Τσίπρας για όσους αποχώρησαν: «Ήταν μεγάλα ονόματα, όταν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ»

Γιώργος Τσίπρας για όσους αποχώρησαν: «Ήταν μεγάλα ονόματα, όταν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ» Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Γιώργος Τσίπρας εκτίμησε ότι οι αποχωρήσεις στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα πλήξουν ιδιαίτερα» πολιτικά το κόμμα. 

Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε στον ΣΚΑΪ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Γιώργος Τσίπρας σχολίασε πως εκείνοι που έφυγαν «ήταν σχετικά μεγάλα ονόματα», όσο βρίσκονταν στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και κατείχαν θέσεις στο κόμμα. 

«Θα σταματήσει όλη η κατάσταση εσωστρέφειας τον τελευταίο 1,5 μήνα, που ήταν η πιο ανώμαλη κατάσταση που πέρασε ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε, απαντώντας στο τι αλλάζει μετά την αποχώρηση της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου. 

«Αφήστε να δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει ένα παρελθόν σε σχέση με το ποιος έκανε αντιπολίτευση και ποιος όχι», σημείωσε και ευχήθηκε στους αποχωρήσαντες «καλή τύχη». 

«Δεν υπήρχε λόγος αποχώρησης, ειδικά για τους “6+6”. Είναι η πρώτη παγκοσμίως διάσπαση που γίνεται χωρίς πολιτικό επίδικο», επεσήμανε ο Γιώργος Τσίπρας και συμπλήρωσε ότι «δεν υπάρχουν άλλες αποχωρήσεις» από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ»

Στον χώρο της Αριστεράς, «πάντα υπήρχε κάτι λίγο δεξιά ή αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ», με μοναδική αποστολή «να μην πετάγεται πολύ ψηλά» το κόμμα, δήλωσε ο Γιώργος Τσίπρας. «Ματαιοπονούν όσοι έχουν τέτοιους σχεδιασμούς, δεν θα πάνε πολύ μακριά», συμπλήρωσε. 

«Ούτε για εμάς ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη τον τελευταίο 1,5 μήνα, πολύ περισσότερο φαντάζομαι για τον Αλέξη Τσίπρα που έχτισε τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε έπειτα από σχετική ερώτηση. «Ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελεία», συμπλήρωσε. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM