Σε λειτουργία το Κέντρο Κινητικότητας Αθηνών

Σε λειτουργία το Κέντρο Κινητικότητας Αθηνών Facebook Twitter
0

Σε λειτουργία τέθηκε το Κέντρο Κινητικότητας Αθηνών, μια νέα υπηρεσία που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του Διακρατικού Προγράμματος South East European Mobility Management Scheme (SEE-MMS), με συντονιστή εταίρο την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ).

Το Κέντρο Κινητικότητας Αθηνών σχεδιάστηκε με σκοπό να παρέχει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης πλήρη πληροφόρηση για την κινητικότητα (παντός τύπου μετακινήσεις: πεζοί/ μέσα μαζικής μεταφοράς/ αυτοκίνητο/ ταξί/ ποδήλατο) και επιπλέον να προωθεί τις οικολογικές μεταφορές (χρήση ποδηλάτου/ χρήση δικτύου πεζοδρόμων/ car-sharing κλπ), να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες αναφορικά με τις συνδυαστικές μεταφορές (επιλογή της βέλτιστης διαδρομής), να παρέχει ειδικές πληροφορίες για συγκεκριμένες κατηγορίες επισκεπτών (τουρίστες/επαγγελματίες/καλλιτέχνες κλπ), αλλά και να προτείνει διαδρομές θεματικού περιεχομένου (τουριστικές διαδρομές/σημεία εμπορικού ενδιαφέροντος κλπ).

Το Κέντρο Κινητικότητας Αθηνών βρίσκεται στο Σημείο Πληροφόρησης Επισκεπτών (Info-Point) της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Επίπεδο Αφίξεων - Περιοχή Α’ και λειτουργεί κάθε μέρα 08:00 με 20:00.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ