Στο νοσοκομείο ο βασιλιάς Κάρολος για εγχείρηση προστάτη

Στο νοσοκομείο ο βασιλιάς Κάρολος για εγχείρηση προστάτη Facebook Twitter
0

Με τη βασίλισσα Καμίλα στο πλευρό του, ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου Κάρολος ο Γ', εισήχθη σήμερα στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου για να χειρουργηθεί στον προστάτη.

Σε ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ γίνεται λόγος για προγραμματισμένη επέμβαση. Ο βασιλιάς Κάρολος, όπως έχει γίνει γνωστό διαγνώστηκε με υπερτροφία στον προστάτη. 

Στην ανακοίνωση από το παλάτι του Ηνωμένου Βασιλείου προστίθεται: «Η Αυτού Μεγαλειότης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους έστειλαν τις ευχές τους την περασμένη εβδομάδα και με χαρά μαθαίνει ότι η διάγνωσή του έχει θετικό αντίκτυπο στην ευαισθητοποίηση της δημόσιας υγείας».

Στο ίδιο νοσοκομείο που εισήχθη ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου παραμένει νοσηλευόμενη και η νύφη του, πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ και σύζυγος του διαδόχου πρίγκιπα Ουίλιαμ. Κατά πληροφορίες αγγλικών Μέσων Ενημέρωσης, πριν μπει στο χειρουργείο, ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε την πριγκίπισσα Κέιτ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του NHS «Η καλοήθης διεύρυνση του προστάτη (BPE) είναι ο ιατρικός όρος που περιγράφει έναν διευρυμένο προστάτη, μια κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ουρεί κάποιος. Η BPE είναι συχνή σε άνδρες ηλικίας άνω των 50 ετών. Δεν είναι καρκίνος και συνήθως δεν αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς ο Έρικ Άνταμς έγινε ο πρώτος δήμαρχος της Νέας Υόρκης στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες

Διεθνή / Νέα Υόρκη: Ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς και οι βαριές κατηγορίες για τα δώρα των Τούρκων

Πώς ο Έρικ Άνταμς έγινε ο προστάτης των Τούρκων του Μπρούκλιν - Τα ανταλλάγματα και η μάχη για την πολιτική επιβίωση του δημάρχου που ήθελε να γίνει το πρόσωπο του νέου Δημοκρατικού Κόμματος
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Τζακ Σλόσμπεργκ: Ο μύθος των Κένεντι ποτέ δεν πεθαίνει – απλά γίνεται όλο και πιο παράξενος

Διεθνή / Τζακ Σλόσμπεργκ: Ο μύθος των Κένεντι ποτέ δεν πεθαίνει – απλά γίνεται όλο και πιο παράξενος

Ο εγγονός του JFK και ανιψιός του «Τζον-Τζον» μπορεί να μοιάζει ιδιοσυγκρασιακός και φευγάτος αλλά από τη σημερινή φουρνιά των Κένεντι, είναι μάλλον ο πιο λογικός εκπρόσωπος.
LIFO NEWSROOM
Δήμαρχος Νέας Υόρκης: Κατηγορείται για δωροληψία 100.000 δολαρίων για να ενεργεί προς όφελος της Τουρκίας

Διεθνή / Δήμαρχος Νέας Υόρκης: Κατηγορείται για δωροληψία 100.000 δολαρίων από τουρκικά συμφέροντα

Στο επίκεντρο των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο Έρικ Άνταμς βρίσκεται ένα κτίριο 35 ορόφων απέναντι από την έδρα του ΟΗΕ, το οποίο η Τουρκία εγκαινίασε με πανηγυρικά το 2021
LIFO NEWSROOM
«Ήταν θαύμα που έζησε»-Η Μελάνια Τραμπ μίλα για τις απόπειρες δολοφονίας στον Ντόναλντ Τραμπ

Διεθνή / Μελάνια Τραμπ: Μίλα για τις απόπειρες δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ - «Ήταν θαύμα που έζησε»

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, ο πρώην πρώτη κυρία μίλησε στο Fox News για το πως έζησε η ίδια τις δύο απόπειερες δολοφονίες στον άνδρα της και πρώην πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Η Φλόριντα κινδυνεύει από «μη βιώσιμο» κύμα καταιγίδας καθώς ο κυκλώνας Χέλεν ενισχύεται

Διεθνή / Φλόριντα: Κινδυνεύει από «μη βιώσιμο» κύμα καταιγίδας καθώς ο κυκλώνας Χέλεν ενισχύεται

Χιλιάδες κάτοικοι έχουν ήδη εκκενώσει τα σπίτια τους - Οι αρχές έχουν τοποθετήσει σε διάφορα σημεία γεννήτριες, τρόφιμα και νερό, μαζί με ομάδες έρευνας και διάσωσης
LIFO NEWSROOM