Rakkan Restaurant & Bar: Γεύσεις και μυρωδιές της θάλασσας στο κέντρο της Αθήνας
Νέες προσθήκες στην ομάδα, στις γεύσεις και στην αισθητική δημιουργούν μια νέα ανανεωμένη εικόνα που αλλάζει τα δεδομένα.
Ένας νέος αέρας φύσηξε στο Rakkan και με θαλασσινή αύρα το μετονομάζει σε Rakkan Urban Gastronomy. Νέες προσθήκες στην ομάδα, στις γεύσεις και στην αισθητική δημιουργούν μια νέα ανανεωμένη εικόνα που αλλάζει τα δεδομένα αλλά κρατάει τα καλύτερα στοιχεία του Rakkan Restaurant & Bar που τόσο αγαπήσατε.
Η ασιατική κουζίνα δίνει τη σειρά της σε ένα πάντρεμα μεσογειακών και ασιατικών γεύσεων με έμφαση στα θαλασσινά και στο καλό κρασί. Γεύσεις και μυρωδιές της θάλασσας στο κέντρο της Αθήνας με στοιχεία fusion που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς κριτές.
Ο νέος αέρας φέρνει στην ομάδα μας τον σεφ Martin Prenda, έναν άνθρωπο ταλαντούχο και λάτρη της μεσογειακής και γαλλικής κουζίνας. Η αρχή του στις κουζίνες του κόσμου ήταν το 2012 κι από τότε έχει κάνει το πέρασμα του σε διεθνή και εγχώρια εστιατόρια. Από το ORLOFF στις Σπέτσες, στο Maison de Katrin στη Μύκονο κι από ‘κει στις prive κουζίνες της Ελβετίας και επιστροφή στην Αθηναική ριβιέρα και στο Agora Riviera Restaurant. Μια πορεία γεύσεων που εμπλούτισε τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με στοιχεία που σήμερα αλλάζουν το Rakkan Urban Gastronomy.
Τον νέο κατάλογο μοναδικό κρασιών επιμελείται ο Γιάννης Καρδιάκος. Με προσόντα WSPC επιπέδου 3 στο κρασί και απαράμιλλο γούστο. Υπόσχεται να απογειώσει τη γευστική σας εμπειρία με τις άψογες επιλογές του, ενώνοντας τους επισκέπτες μέσα από εξαιρετικές γεύσεις και εκλεπτυσμένη κομψότητα.
Η ομάδα μας, μαζί με τον υπεύθυνο Γιάννη Μαστοράκη, αναλαμβάνει να σας υποδεχθεί στον ανανεωμένο μας χώρο και να προσφέρει ιδιαίτερες εμπειρίες για εσάς που αγαπούσατε τόσο τα ταξίδια που κάναμε μέσω των ασιάτικων γεύσεων όσο κι αυτά που πρόκειται να κάνουμε από εδώ και πέρα στα νερά της μεσογείου.