Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός»

Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός» Facebook Twitter
0

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την απόλυση του από το στρατό, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σε εκπομπή του ALPHA και δήλωσε έτοιμος να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στη συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατατέθηκε εναντίον της κυβέρνησης.«Ένα κρίσιμο αποτέλεσμα είναι ότι αποκαλύφθηκε η αλαζονεία του Κώστα Αχ. Καραμανλή, αυτό το στιλ, το υφάκι, ότι δεν ήξερε τίποτα, ότι λέει ψέματα, που πριν έναν χρόνο τον είχαν ειδοποιήσει οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει ερώτηση και ειρωνευόταν στη Βουλή και έλεγε ότι ‘είναι ντροπή να θέτουμε θέματα ασφαλείας’ και αυτή η στρατηγική του ‘δεν ντρέπεστε;’ που την κάνει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός». 

Όσον αφορά όμως στην ίδια την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε σχετικά με δημοσιεύματα περί «μονταζιέρας», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ήταν μεν ένα «χρήσιμο εργαλείο» αλλά «όταν είναι δεδομένο το αποτέλεσμα, δεν αλλάζει κάτι ως προς την ουσία». Ο Στέφανος Κασσελάκης επίσης σχολίασε το δυστύχημα των Τεμπών ενώ έκανε λόγο για κοινωνική δυσαρέσκεια που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της κυβερνητικής διαχείρισης του δυστυχήματος. «Θα έρθει ένα γερό χαστούκι στις Ευρωεκλογές, αλλά δεν θέλω ο ΣΥΡΙΖΑ απλά να πάρει μία ψήφο τιμωρίας στη ΝΔ. Θέλουμε θετική ψήφο».  

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο

«Δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο. Και όταν τουλάχιστον ένα από τα δύο τζάκια κινδυνεύει με φυλακή, βάσει του εγκλήματος των Τεμπών, θα δείτε ότι θα κάψουν καμένη γη και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Τίποτα δεν είναι δεδομένο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης, μιλώντας για τις Ευρωεκλογές. «Είχαμε προσωπικά στοιχεία των εκλογέων του εξωτερικού, τα οποία δόθηκαν από τα στελέχη της ΝΔ στους ευρωβουλευτές της ΝΔ και εργαλειοποιήθηκαν. Άλλο ένα ψέμα της Νέας Δημοκρατίας τότε, ότι δήθεν η κα Ασημακοπούλου τα συγκέντρωσε με τις δικές της δυνάμεις και τελικά ήταν από στελέχη. Ρωτάω λοιπόν, έχουν διαρρεύσει στοιχεία εκλογέων του εξωτερικού. Ποιος εγγυάται ότι δεν έχουν διαρρεύσει στοιχεία και προσωπικά δεδομένα εκλογέων του εσωτερικού; Μπορεί να εγγυηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι δεν έχουν διαρρεύσει και εργαλειοποιηθεί και αν ναι, πώς;», δήλωσε. 

Όσον αφορά στον ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει περίπτωση για συνεργασία. Φαίνεται στην κοινωνία ότι έχουμε δημιουργήσει ένα κίνημα γι’ αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα προσπαθούν να με αποδομήσουν», ενώ επίσης προσέθεσε: «Είμαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός». 

 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Πολιτική / Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τις προκλήσεις στη Συρία, στον Λίβανο και στην Ερυθρά Θάλασσα, αναφέρει το Γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Πολιτική / Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ασκείται κεντρικά, δηλώνει με έμφαση το Μαξίμου προς βουλευτές και υπουργούς που ζήτησαν αυξήσεις στους μισθούς πυροσβεστών, λιμενικών και αστυνομικών
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM
Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Πολιτική / Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε απολύτως τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση και για τα οποία έκανε παρέμβαση η Τουρκία
LIFO NEWSROOM