Κανέλλη: «Η χώρα έχει εκπαιδευτεί να δέχεται τέτοια φαινόμενα ως χαρτομαγκιές»

Κανέλλη: «Η χώρα έχει εκπαιδευτεί να δέχεται τέτοια φαινόμενα ως χαρτομαγκιές» Facebook Twitter
0

η Λ. Κανέλλη σε δηλώσεις τις ανέφερε: ''Από τη μεταπολίτευση και μετά η χώρα έχει εκπαιδευτεί να δέχεται φαινόμενα, σαν αυτό που εξελίχθηκε στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, ως «χαρτομαγκιές''.

Μια μέρα μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Η. Κασιδιάρη, η Λ. Κανέλλη, είπε χαρακτηριστικά: «Η χώρα έχει εκπαιδευτεί από τη μεταπολίτευση και μετά να δέχεται τέτοια φαινόμενα ως χαρτομαγκιές», ενώ παράλληλα τόνισε: «Έχουμε εξοικειωθεί με το τέρας και απλώς χάρη στη σύμπτωση του τέλους μιας εκπομπής τραβήχτηκε η κουρτίνα και φάνηκε το ζονκ. Θυμηθείτε πόσοι επίχαιραν με κάτι γιαουρτώματα».

Τέλος σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι το βίαιο αυτό περιστατικό, θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου, δήλωσε: «Το εύχομαι, το ζητάω, το περιμένω, το προσδοκώ, το ονειρεύομαι». «Αν μπορούσα να προτείνω μια αντίδραση σε αυτό, πέρα από το μαύρο στο μαύρο, είναι η κάλπη, είναι μπροστά και η ιστορία είναι το μεγαλύτερο δικαστήριο».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM