Σεμινάρια για να παίζεις κιθάρα στον αέρα!

Σεμινάρια για να παίζεις κιθάρα στον αέρα! Facebook Twitter
0

Ο κιθαρίστας του Ozzy Osbourne και ο τραγουδιστής των Deep Purple Ian Gillian θα δώσουν, σύμφωνα με την NME μια σειρά από σεμινάρια για "air-guitar" (υποκρίνεσαι δηλαδή ότι παίζεις κιθάρα χωρίς να έχεις το όργανο στα χέρια σου) βασιζόμενοι στην εμπειρία τους στην βιομηχανία του Heavy Metal.

«Έχω δουλέψει με πρωτοκλασάτα ονόματα. Η μουσική βιομηχανία είναι ένας μεγάλος δάσκαλος για την ανάπτυξη δεξιοτήτων που αφορούν την ίδια την ζωή. Η διαπραγμάτευση, η ομαδική δουλειά, η παρουσίαση υψηλών απαιτήσεων είναι κομμάτια της δουλειάς μας» δηλώνει στον Indepedent o Bernie Torme κιθαρίστας του Ozzy.

Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στις 19 Ιουνίου στο Hilton Hotel του Dardford. Οργανώνονται από τον πρώην μάνατζερ και συγγραφέα των βιβλίων 'Punk Rock People Management' και 'Sex, Leadership and Rock'n'Roll', Peter Cook. «Αυτό που θα τους διδάξουν είναι πως εξισορροπήσουν την ανάγκη για τάξη και δομή στην δουλειά τους δίνοντας λίγη δημιουργική σπίθα στην εργασία τους συγκριτικά με τους ανταγωνιστές τους» λέει χαρακτηριστικά.

Ο Andrew Sentance ένα πρώην μέλος της Επιτροπής της Νομισματικής Πολιτικής της Τράπεζας της Αγγλίας λέει ότι οι ροκ στάρς χαρακτηρίζονται από την σκληρή δουλειά, την πειθαρχία και την αντοχή. Πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για τον κόσμο των επιχειρήσεων. «Προσκαλώντας ένα ροκ σταρ να προσφωνήσει την διάσκεψη δίνει ένα διαφορετικό αέρα σε κάτι που ο κόσμος το θεωρεί στεγνό και χωρίς έμπνευση» δηλώνει χαρακτηριστικά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ