Eurovision 2024: Δεν εμφανίστηκε η Ιρλανδία στην πρόβα

Eurovision 2024 - Family Rehearsal: Δεν εμφανίστηκε η Ιρλανδία στην παρέλαση Facebook Twitter
0

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο διαγωνισμός της Eurovision 2024, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό, καθώς η Ιρλανδία δεν εμφανίστηκε στην πρόβα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μάλμε.

Ιρλανδία, Ελλάδα και Ελβετία δεν εμφανίστηκαν μεταξύ των χωρών κατά την παρέλαση της πρόβας, που ονομάζεται και Family Rehearsal καθώς έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και νεαρότεροι θεατές. Το Bambie Thug, από το Κορκ, που εκπροσωπεί την Ιρλανδία στη φετινή Eurovision δεν εμφανίστηκε στη σκηνή ούτε για να παρουσιάσει το τραγούδι του. 

Ο λόγος που επικαλείται το Bambie Thug για τη μη παρουσία του στην πρόβα είναι μια κατάσταση που απαιτεί «επείγουσα προσοχή» από τους διοργανωτές, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU) έχει αναγνωρίσει τη σοβαρότητα του θέματος και συζητά επί του παρόντος τις απαραίτητες ενέργειες. «Εξετάζουμε το θέμα» δήλωσε εκπρόσωπος στο skynews.com.

Eurovision 2024 - Family Rehearsal: Δεν εμφανίστηκε η Ιρλανδία στην παρέλαση Facebook Twitter

Καθώς οι θαυμαστές της Eurovision περιμένουν με ανυπομονησία τον μεγάλο τελικό, η απροσδόκητη τροπή των γεγονότων έχει δημιουργήσει επιπλέον αγωνία στους φανς λίγο πριν τον διαγωνισμό, καθώς η απουσία του Bambie Thug όσο και του Joost Klein από την Ολλανδία που ανακοινώθηκε πως αποκλείστηκε επισήμως από τον θεσμό ανατρέπουν τα δεδομένα. 

Από την παρέλαση στην αρχή της πρόβας απουσίαζαν επίσης Ελλάδα και Ελβετία, που όμως εμφανίστηκαν στη συνέχεια και παρουσίασαν τα κομμάτια τους κανονικά. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM