Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Δεν μου αρέσει που είμαι αδύνατη»

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Δεν μου αρέσει που είμαι αδύνατη» Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε να έχει λίγα περισσότερα κιλά από ότι τώρα.

Η ηθοποιός, μιλώντας στο νέο podcast της Καρολίν Χίρονς «Glad We Had This Chat», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σωματότυπό της, αποκαλύπτοντας πως θα επιθυμούσε να είχε λίγα περισσότερα κιλά. «Δεν μου αρέσει που είμαι αδύνατη, δεν το σκέφτομαι ούτε το πανηγυρίζω που είμαι έτσι. Θα προτιμούσα να είχα κιλά αλλά έτσι είναι το σώμα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στις αρχές του 2024 αποχαιρέτησε την αγαπημένη της πόλη, τη Νέα Υόρκη, και μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ, επέστρεψαν στο Λονδίνο κάνοντας ντεμπούτο στη λονδρέζικη σκηνή του Savoy Theatre με το έργο «Plaza Suite». «Η παράσταση ήταν τόσο κουραστική. Ήταν δύσκολο να κρατήσει κανείς τα κιλά του», σημείωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ είναι ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλυγουντ. Η αγάπη τους για το θέατρο τους έφερε κοντά και πέντε χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού, το 1997 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, σύμφωνα με την Daily Mail. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 21χρονο Τζέιμς Γουίλκι και τις 14χρονες δίδυμες Ταμπίθα Χοτζ και Μάριον Λορέτα Έλγουελ.

Μιλώντας για τα παιδιά της, η ηθοποιός αναφέρει πως «είναι ζωηρά, αλλά νιώθω ότι αυτό είναι λίγο πολύ σωστό για την ηλικία τους. Θέλω να πω, ότι υπάρχουν φορές που κάνω το λάθος πράγμα, λέω το λάθος πράγμα, τα ενοχλώ, είμαι η μητέρα τους. Τις περισσότερες φορές είναι πολύ καλά». Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει επίσης το ίδιο πάθος για τη μαγειρική.

«Μερικές φορές είναι αγγαρεία. Σκέφτεσαι, Θεέ μου, τι θέλουν όλοι για δείπνο; Είναι η ερώτηση που όλοι πάντα κάνουμε. Από την άλλη έτσι δημιουργούμε περισσότερο χρόνο για να είμαστε μαζί. Τα παιδιά το λατρεύουν. Ξέρουν ότι είναι τυχερά. Πάντα λένε: 'Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μαγειρεύετε για εμάς κάθε βράδυ'», κατέληξε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά σημεία από την ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: «Ο πρόεδρος ακόμη δεν άρχισε»

Διεθνή / Επτά σημεία από την ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: «Ο πρόεδρος ακόμη δεν άρχισε»

Εκστασιασμένοι Ρεπουμπλικανοί και αποσβολωμένοι Δημοκρατικοί παρακολούθησαν τον Τραμπ να αναφέρεται στην Ουκρανία, τους δασμούς, τη Γροιλανδία και τον Παναμά, τις πολιτικές DEI και, φυσικά, στον Έλον Μασκ
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα απαντά στους δασμούς Τραμπ: Αν οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο, θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους

Διεθνή / Η Κίνα απαντά στους δασμούς Τραμπ: Αν οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο, θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους

Είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε είδος πολέμου, απαντά το Πεκίνο, αποδεικνύοντας ότι μία υπερδύναμη είναι σαν τη γυναίκα του Καίσαρα: πρέπει και να είναι ισχυρή και να φαίνεται
LIFO NEWSROOM
Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Διεθνή / Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Ο Βούτσιτς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση της Σόνια Ίλιτς, μιας εγκύου οκτώ μηνών, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χαρακτηρίζοντας το αγέννητο παιδί ως «σύμβολο της νίκης ενάντια στην έγχρωμη επανάσταση»
LIFO NEWSROOM