Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε τη θεατρική της πρεμιέρα στο Λονδίνο

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε τη θεατρική της πρεμιέρα στο Λονδίνο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Θεατρική πρεμιέρα για την παράσταση «Plaza Suite» στο Savoy Theatre, έκανε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο σύζυγός της μετέφεραν στο Λονδίνο το διάσημο έργο που γράφτηκε το 1968 από τον Νιλ Σάιμον, μετά από μία εξαιρετικά πετυχημένη πορεία στο Μπρόντγουεϊ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαρτίου του 2024.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον βραβευμένο με Tony, Τζον Μπέντζαμιν Χίκεϊ, ενώ το έργο περιγράφεται ως «μία πνευματώδης εξερεύνηση της αγάπης και του γάμου». Η παράσταση περιλαμβάνει τρία διαφορετικά ζευγάρια που κάνουν check-in στην σουίτα 719 του ξενοδοχείου Plaza. Μετά την παράσταση ακολούθησε πάρτι γεμάτο αστέρες της διεθνούς σκηνής.

Ανάμεσά τους ο συμπρωταγωνιστή της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από το «Sex and the City», Μάριο Καντόν, αλλά και οι Τζέρεμι 'Αιρονς, Χάνα Γουάντινγκχεμ, Ντέιβιντ Τένναντ, Ελίζαμπεθ Μακ Γκόβερν αλλά και Τζόελι Ρίτσαρντσον.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: 70 χρόνια, 103 εκδηλώσεις με Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Σε αυτήν την επετειακή χρονιά του φεστιβάλ, εκτός από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα δούμε νέες και σημαντικές συμπράξεις -όσα έρχονται στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πειραιώς 260 και τον Λυκαβηττό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ