Μέρκελ: «Όσο ζω, κοινή ευθύνη για τα χρέη δεν θα υπάρξει»

Μέρκελ: «Όσο ζω, κοινή ευθύνη για τα χρέη δεν θα υπάρξει» Facebook Twitter
0

«Όσο ζω, κοινή ευθύνη για τα χρέη δεν πρόκειται να υπάρξει», φέρεται να είπε ο Μέρκελ σε συνάντηση με τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες στο γερμανικό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με το Reuters. Πηγές που συμμετείχαν στη συνεδρίαση μετέφεραν τα λεγόμενα της καγκελαρίου στο πρακτορείο και αποκάλυψαν επίσης ότι η Μέρκελ προειδοποίησε με έμφαση για τις λύσεις περί ευρωομολόγων που προτείνονται από τον Φρανσουά Ολάντ, λέγοντας ότι πρόκειται για «εύκολες λύσεις».  

Σε ομιλία της χθες Δευτέρα η καγκελάριος τόνισε ότι το να υπάρξει κοινή ευθύνη των χρεών στο πλαίσιο της ευρωζώνης θα ήταν μια λύση οικονομικά λανθασμένη και αντιπαραγωγική. Aύριο η Μέρκελ θα συναντηθεί με τον Ολάντ σε μια προσπάθεια να βρεθούν κάποιες κοινές θέσεις εν όψει της Συνόδου Κορυφής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Πολιτική / Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας- Τι αλλάζει

Δύο νέες διευκολύνσεις για όσους υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα - Στη σύσκεψη εξετάστηκε και το νέο πρόγραμμα άτοκων δανείων «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»
LIFO NEWSROOM