Καστοριά: 37χρονος βρέθηκε νεκρός έξω από το χωριό Πεντάβρυσος 

Καστοριά: 37χρονος βρέθηκε νεκρός έξω από το χωριό Πεντάβρυσος  Facebook Twitter
0

Ένας 37χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός σε χωριό της Καστοριάς.

Ο άντρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το πρωί της Τετάρτης, περίπου στις 11. Η σορός του 37χρονου εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή έξω από το χωριό Πεντάβρυσος, από κάτοικο του χωριού. Ο ίδιος ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, η οποία βρέθηκε στο σημείο και ξεκίνησε έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του 37χρονου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη σορό του 37χρονου και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του και διατάχθηκε διενέργεια, νεκροψίας – νεκροτομής.

Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας της Αστυνομίας, φαίνεται να έχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να διαλευκάνει τις συνθήκες θανάτου του 37χρονου άνδρα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΘ: Η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη LIVE

Ελλάδα / ΔΕΘ: Η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη LIVE

Η καθιερωμένη συνέντευξη του πρωθυπουργού μετά την παρουσία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στα ερωτήματα των δημοσιογράφων και παρουσιάζει το πρόγραμμα της κυβέρνησης για τους επόμενους μήνες
LIFO NEWSROOM