Η ZeniΘ είναι δίπλα σου για ένα πιο βιώσιμο αύριο μέσω της ηλεκτροκίνησης

Με την ηλεκτροκίνηση να μην είναι πλέον ένα μακρινό όνειρο, η ZeniΘ κάνει τη μετάβαση πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ.

Από τη Φιλιώ Ράγκου

Σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει τις σοβαρές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και η ανάγκη για βιώσιμες λύσεις μετακίνησης γίνεται όλο και πιο επιτακτική, η ηλεκτροκίνηση αναδεικνύεται ως μια από τις πιο αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές για να μειώσουμε το ανθρακικό αποτύπωμα και να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας.

Η στροφή προς την ηλεκτροκίνηση δεν αποτελεί, λοιπόν, απλά και μόνο μια τεχνολογική εξέλιξη, αλλά και μια ηθική δέσμευση προς έναν πιο υγιή πλανήτη και μαζί ένα πιο καθαρό και βιώσιμο μέλλον. Γι' αυτό η ZeniΘ, o πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά, στέκεται δίπλα μας με λύσεις και υπηρεσίες που έρχονται να κάνουν την ηλεκτροκίνηση πιο προσιτή και εύκολη από ποτέ.

 

Η ZeniΘ είναι δίπλα σου για ένα πιο βιώσιμο αύριο μέσω της ηλεκτροκίνησης


Η ηλεκτροκίνηση στο σπίτι γίνεται ακόμη πιο εύκολη με τη ZeniΘ

Η ZeniΘ απλοποιεί τη διαδικασία φόρτισης στο σπίτι με ολοκληρωμένες «έξυπνες» λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Τι σημαίνει αυτό; Πως πλέον μπορείτε να επαναφορτίζετε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο σπίτι σας, πιο εύκολα και οικονομικά από ποτέ, αφού η ZeniΘ αναλαμβάνει σε κατοικίες που διαθέτουν θέσεις στάθμευσης να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τη βέλτιστη λύση για κάθε τύπο οχήματος, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο σύνθετες ανάγκες smart φόρτισης ενός αυτοκινήτου.

Αν πάλι ανήκετε ακόμη στους αναποφάσιστους, αρκεί να συνυπολογίσετε απλά τα αμέτρητα οικονομικά και ενεργειακά οφέλη της ηλεκτροκίνησης αλλά και το πόσο ενισχύει πρακτικά την αυτάρκεια των χρηστών, αφού με τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων, όχι μόνο μειώνεται το κόστος καυσίμων και συντήρησης, αλλά και η συνολική κατανάλωση ενέργειας.

Γι' αυτό μην το σκέφτεστε πολύ και εκμεταλλευτείτε σήμερα κιόλας τον 3ο κύκλο της Δράσης «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ», για να επωφεληθείτε με επιδότηση 30% για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, με μέγιστο ποσό επιδότησης τα 9.000 ευρώ, καθώς και 500 ευρώ για την αγορά και εγκατάσταση οικιακού σημείου φόρτισης, κάτι που φρόντισε επίσης η ZeniΘ, η οποία διαθέτει φορτιστές, που πληρούν τις προϋποθέσεις της επιδότησης.

Ηλεκτροκίνηση στην επιχείρηση: Περιβαλλοντικά οφέλη, ολοκληρωμένες υπηρεσίες & οικονομικό κέρδος

Η υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης αποτελεί σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της εταιρικής υπευθυνότητας και την προώθηση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης οποιασδήποτε επιχείρησης επιθυμεί να επενδύσει σε ένα πιο καθαρό και βιώσιμο μέλλον.

Κι αν τώρα προσθέσουμε σε αυτό και τα οικονομικά κίνητρα, καθώς οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν το λειτουργικό κόστος και να επωφεληθούν από φορολογικές ελαφρύνσεις, γίνεται απόλυτα κατανοητό γιατί μιλάμε περί μιας αναμφίβολα στρατηγικής επιλογής, με πρώτο και βασικό όφελος, και στην προκειμένη περίπτωση, τη δράση «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ», που προσφέρει επιδότηση 30% και έως 6.000 ευρώ για την αγορά/χρονομίσθωση αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου για 1 ως 20 οχήματα, και επιδότηση αντίστοιχα 20% και έως 4.000 ευρώ για την αγορά/χρονομίσθωση για άνω των 21 οχημάτων.

Την ίδια στιγμή, οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να απολαύσουν έκπτωση στα ακαθάριστα έσοδά τους, σε περίπτωση μίσθωσης επιβατικού αυτοκινήτου μηδενικών ρύπων ή/και αγοράς, εγκατάστασης και λειτουργίας σημείων φόρτισης, ενώ παράλληλα επωφελούνται και από τους υψηλότατους συντελεστές απόσβεσης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως κάθε επιχείρηση, που αποφασίζει να στραφεί στην ηλεκτροκίνηση, επιδοτείται με 400 ευρώ για κάθε σημείο επαναφόρτισης και μέχρι του αριθμού των επιδοτούμενων αυτοκινήτων που έχει αιτηθεί.

 

 

Η ZeniΘ είναι δίπλα σου για ένα πιο βιώσιμο αύριο μέσω της ηλεκτροκίνησης
 

 

3 + 1 λόγοι να επιλέξετε τη ZeniΘ

Η στροφή στην ηλεκτροκίνηση δεν αποτελεί απλά μια επιλογή, αλλά μια μοναδική ευκαιρία για πρόοδο και ανάπτυξη, γι' αυτό η ZeniΘ έχει φροντίσει να σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μιας επιχείρησης, από τη μελέτη έως τη διαχείριση ενέργειας.

Συγκεκριμένα, προσφέρει συμβουλευτική και σχεδιασμό για την ανάλυση και τη δημιουργία της κατάλληλης υποδομής φόρτισης, έξυπνες λύσεις διαχείρισης ενέργειας για παρακολούθηση των υποδομών σας και αναλυτική τιμολόγησης για μέγιστη αποδοτικότητα, αλλά και πρόσβαση σε κίνητρα και χρηματοδοτικά προγράμματα για την υποστήριξη της υιοθέτησης της ηλεκτροκίνησης.

Και το σπουδαιότερο; Εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα από όλα αυτά, αφού οι ειδικοί της ZeniΘ θα φροντίσουν όχι μόνο να σας εξασφαλίσουν τον απαιτούμενο (και πλέον αξιόπιστο) εξοπλισμό φόρτισης, αλλά θα αναλάβουν επίσης την εγκατάσταση και την συντήρησή του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ZeniΘ ή επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα για να συζητήσετε τις δικές σας ανάγκες ηλεκτροκίνησης και να ανακαλύψετε τις μοναδικές ευκαιρίες που μπορεί να σας προσφέρει.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon