H Λίλι Άλεν κατήγγειλε χρήστη Τουίτερ

H Λίλι Άλεν κατήγγειλε χρήστη Τουίτερ Facebook Twitter
0

Το Υπουργείο Άμυνας της Αγγλίας ερευνά έναν λογαριασμό χρήστη Τουίτερ μετά από καταγγελία της Λίλι Άλεν, γράφει το digitalspy.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο χρήστης, ο οποίος στο προφίλ του δηλώνει «στρατιώτης σε υπηρεσία» είπε στη Λίλι Άλεν «μόλις είδα ότι αγόρασες σκατά, εννοώ ότι υιοθέτησεςν ένα παιδί από την Αφρική.

Η Λίλι Άλεν, η οποία είναι δραστήρια στο Τουίτερ με το όνομα lilyrosecooper ανέφερε το περιστατικό στο Υπουργείο. Το τουίτ της, με το οποίο πληροφόρησε το Υπουργείο έχει αφαιρεθεί.

Ένας εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε «ο ρατσισμός κάθε είδους είναι τελείως απαράδεκτος και ο στρατός δεν έχει καμία ανοχή σε διακρίσεις. Είμαστε ενημερωμένοι για το συγκεκριμένο σχόλιο και το θέμα ερευνάται. Δεν είναι σωστό να σχολιάσω περισσότερα όσο η έρευνα συνεχίζεται.»

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο επαναστατικό εμβόλιο για τον καρκίνο του δέρματος χορηγείται σε ασθενείς στην Αγγλία μέσω ταχείας πρόσβασης από το NHS

Τech & Science / Νέο επαναστατικό εμβόλιο για τον καρκίνο του δέρματος χορηγείται σε ασθενείς στην Αγγλία μέσω ταχείας πρόσβασης από το NHS

Το μελάνωμα αποτελεί τον πέμπτο συχνότερο καρκίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 4% όλων των νέων διαγνώσεων
LIFO NEWSROOM