«Λευτέρης Πετρούνιας» θα ονομαστεί το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο που θα γίνει «Σπίτι της Γυμναστικής»

«Λευτέρης Πετρούνιας» θα ονομαστεί το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο που θα γίνει «Σπίτι της Γυμναστικής» Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

«Λευτέρης Πετρούνιας» θα ονομαστεί το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο που θα γίνει «Σπίτι της Γυμναστικής», όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού έκανε την ανακοίνωση καθώς υποδέχθηκε τον Λευτέρη Πετρούνια κατά την επιστροφή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης έχει επιτύχει ένα σπουδαίο επίτευγμα στην καριέρα του, με τρία μετάλλια σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες: Χρυσό μετάλλιο στο Ρίο 2016, χάλκινο στο Τόκιο 2021 και στο Παρίσι 2024.

Ο Γιάννης Βρούτσης κατά την υποδοχή του Πετρούνια στο αεροδρόμιο, είπε: «Με αισθήματα χαράς, τιμής, συγκίνησης και μεγάλης περηφάνιας. Υποδεχόμαστε στην πατρίδα μας τον μεγάλο ολυμπιονίκη, παγκοσμίου εμβέλειας, τον δικό μας άνθρωπο, Λευτέρη Πετρούνια. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε εκ μέρους του ελληνικού αθλητισμού.
Συμβολικά για αυτό που κάνεις, για τη συγκίνηση που προσφέρεις στον ελληνικό λαό, το σπίτι της γυμναστικής που θα στηρίζεται στο εμβληματικό ποδηλατοδρόμιο, το οποίο είναι το εμβληματικό μας κτίριο και θα στεγάζεται η γυμναστική από το Δεκέμβριο με ονοματοδοσία από τον πρωθυπουργό, θα έχει το όνομά σου. Λευτέρης Πετρούνιας. Σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας».

«Είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες που τα παιδιά μου καταλαβαίνουν τι κάνω και έτσι τους το αφιερώνω. Αισθάνομαι όμορφα, υπερήφανος και τρισευτυχισμένος. Χρειάζομαι όμως λίγη ξεκούραση, ήταν μια τριετία με πολλές διοργανώσεις και δυσκολίες τις οποίες ξεπεράσαμε», είπε ο χάλκινος Ολυμπιονίκης.
 

 
 
 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM