ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2024 | 01:42

περί οδηγησης

Οταν ημουν μικρή έλεγα θα μεγαλωσω και θα έχω το αμάξι μου να πηγαινω όπου μου καπνίσει. Ομως η ζωή τα εφερε αλλιώς: στα 36 μου πλέον δεν μπορώ να πάω ούτε για ενα μπάνιο χωρις να εξαρτώμαι απο τα κτελ. Ειμαι σε ενα παλιοχώρι και δεν εχω πρόσβαση πουθενά χωρις αμάξι. Με τοσο χαμηλους μισθους απορώ πώς γίνεται και ολοι εχουν το δικο τους αμάξι.Εξω γινεται χαμός απο αμάξια. Ομως παιδιά, δεν την παλεύω να πάρω εναν κουβά με ρόδες γιατί ειναι δεν τπάρχει καμία ασφάλεια μεσα μια σακαράκα. Στενοχωριέμαι καθε μέρα που στην ηλικια αυτή ειμαι τοσο πισω στο θεμα της οδηγησης. Νιώθω κατώτερη και οτι μου λειπει κάτι. Ντρέπομαι και το εχω κόμπλεξ και βεβαια ζω σαν έφηβη αφου εξαρτιεμαι απο τους άλλους στις μετακινησεις μου.
2
 
 
 
 
σχόλια

Εάν ψάξεις κάτι θα βρεις που να σου κάνει στα χρήματα που διαθέτεις.Δεν είναι το μπάνιο που θες να πας ή το ότι νιώθεις έφηβη χωρις αυτό, αλλά οτι χρειαζεται σε έκτακτες περιπτώσεις ή σε ώρες ανάγκης.

Όλοι αυτοί που βλέπεις με αμάξια δεν πάει να πει ότι τα έχουν σε κάθε περίοδο στη ζωή τους.
Με τόσο χαμηλούς μισθούς, αγοράζεις μεταχειρισμένη σακαράκα τρίτου χεριού με ψόφια κυβικά, αραιά σέρβις και όσο σε βγάλει. Να πώς γίνεται.
Και είναι κάτι που δεν αρέσει σε σένα.
Μέχρι ένα σημείο για το "ανεξάρτητη" θα συμφωνήσω, αλλά από εκεί και ύστερα τα "κατώτερη" και "κάτι σου λείπει" είναι στερεότυπα που σου έχει φυτέψει μέσω της πλύσης εγκεφάλου η κοινωνία της κατανάλωσης, οπότε καλό θα είναι να τα αποβάλλεις.

Scroll to top icon