Χαλκιδική: Με νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ

Χαλκιδική: Με νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Για δεύτερη φορά πέρασε το κατώφλι της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, ο Γιώργος Καμπαΐλης, πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε παιχνίδι λούνα παρκ στη Χαλκιδική. Ο κ. Καμπαΐλης επισκέφθηκε την εισαγγελέα συνοδευόμενος από τον τεχνικό πραγματογνώμονα της οικογένειας και κατέθεσε υπόμνημα με νέα στοιχεία.

«Καταθέσαμε υπόμνημα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει. Η δικαιοσύνη προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες για τη σύνταξη του κατηγορητηρίου. Για εμένα, η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία και οι υπαίτιοι πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν φοβάμαι και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι», δήλωσε ο κ. Καμπαΐλης.

Ο τεχνικός πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες δήλωσε πως «η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεσμεύτηκε ότι η διαδικασία θα κινηθεί ταχύτατα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κατατεθεί το πόρισμα και η έκθεση τεχνικού ελέγχου που ζητήσαμε για να διαπιστωθεί αν το μηχάνημα πληρούσε τις προδιαγραφές».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια - Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

Ελλάδα / Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια - Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

Από κατολίσθηση βράχων - Δεκάδες εγκλωβισμένοι - Μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο έχουν σπεύσει στο φαράγγι της Σαμαριάς για τη διάσωσή τους
LIFO NEWSROOM