ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2024 | 01:20

Ντελουλου(Π.Τ γύρνα πισω)

Παιδιά θα το γράψω εδώ γιατί αν δε το πω θα σκασω. Είμαι 24, είχα σχέση εδώ ένα χρόνο,συζηταγαμε συγκατοίκηση και γενικά και άλλες σχέσεις κλπ. Αλλά ρε φίλε αυτό το 1 άτομο που δεν καταφέραμε ποτέ ούτε ραντεβού να βγούμε δεν το έχω ξεχάσει ποτέ. Αν και τον γνώρισα από εφαρμογή γνωριμιών ήταν απίστευτος. Τέτοια χημεία, κάποιος να με καταλαβαίνει τόσο πολύ, δεν υπήρχε. Ίδιες αξίες, ίδιες απόψεις, ονειρα. Έξυπνος, ομορφος, καλλιεργημένος, άκουγε την ίδια μουσική, διάβαζε ποίηση..ο αντρασ των ονείρων μου. Έκανα εγώ βλακεία και με τις ανασφάλειες μου το έπαιζα δύσκολη και με μπλόκαρε πριν βγούμε καν ραντεβού ποτέ. Υποθέτω τον πλήγωσα πολύ με μια ανοησια που έκανα και τον εγωισμό μου. Από κοντά είχαμε βρεθεί μια φορά τυχαία και τα άλλα μηνύματα. Νιώθω ότι δεν θα βρω ποτέ ξανά σαν αυτόν. Ήταν πραγματικά my soulmate. Πάει ένας χρόνος και.. κανεις δεν σε πλησίασε ποτε. Φοβάμαι μην αναγκαστώ κάποια στιγμή να συμβιβαστώ με κάποιον, γιατί 100% συμβατότητα οπωσ είχα με αυτόν δεν ξανάβρηκα ούτε στο ελάχιστο :(
3
 
 
 
 
σχόλια

Υπάρχει περίπτωση απλώς να μην μπορείς να "χωνέψεις" ότι έφταιγες εσύ και δεν έχεις συγχωρέσει τον εαυτό σου. Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να υπήρχε και τρομερή χημεία , εσύ ξέρεις καλύτερα. Αν έχεις κάποιο στοιχείο του πχ mail ή κάποιο άλλο σοσιαλ, ίσως δεν χάνεις κάτι να του στείλεις ξανά. Εντάξει, χάνεις λίγο τον εγωισμό σου (και ίσως αν δεν ενδιαφέρεται να φανείς λίγο γραφικια) αλλά σε σχέση με το να νιώθεις ότι έχασες έναν μεγάλο έρωτα , καλύτερα.

Αφού δεν τον είχες γνωρίσει από κοντά πως είσαι τόσο σίγουρη ότι είχες 100% συμβατότητα; Εαν εξαιρέσω την χημεία που είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει, ολα τα υπόλοιπα μπορεί να τα προσποιηθεί κάποιος. Απο το ονομα του και τα ενδιαφεροντα του μεχρι και το οτι σε εχει ερωτευτει παραφορα και δεν εχει ματια για αλλη. Οπότε θα συμφωνήσω με τον τίτλο σου, μόνο που το delulu δεν είναι solulu. Είσαι μικρή ακόμα δεν χάθηκαν οι αντρες, μια χαρά θα γνωρισεις κάποιον που θα σου αρέσει και θα σου ταιριάζει αλλα δια ζώσης και όχι από εφαρμογές γνωριμιών.

Δηλαδή, ελάλησες για τα καλά... Ειλικρινά, με αυτά τα λίγα που γράφεις, πιστεύω δεν άξιζε καθόλου τον κόπο.
Βλέπεις, ο καθένας μπορεί από τις περίφημες "εφαρμογές γνωριμιών" και από απόσταση ασφαλείας να σου πασάρει ίδιες αξίες απόψεις και όνειρα με τις δικές σου, αρκεί να σε "ψυχογραφήσει" σωστά.
Λίγες βασικές και καίριες αρχικές ερωτήσεις αρκούν.
Και μη μου φέρεις σαν επιχείρημα τη μουσική και την ποίηση · πιο ακατάλληλα σημεία αναφοράς για το αν θα ταιριάζεις με κάποιον δεν υπάρχουν.
Όταν είσαι έφηβος, ναι το πιστεύεις. Η μουσική, η λογοτεχνία, ο κινηματογράφος, αποτελούν τον κόσμο σου στο κάτω κάτω. Και ελπίζοντας, προσπαθείς να προσεγγίσεις άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα - και μόνο, με τελικό αποτέλεσμα να απογοητευτείς οικτρά...
Έρχεται η πεζή πραγματικότητα κάποια στιγμή να σε προσγειώσει, αποδεικνύοντας πόσο πολυδιάστατη είναι η ίδια η ζωή και πόσο πολυποίκιλου βάθους επίπεδα ανάγνωσης διαθέτει ο κάθε ανθρώπινος χαρακτήρας, που και αυτός, με την πάροδο του χρόνου αλλάζει και εξελίσσεται · σε αντιδιαστολή με τα ενδιαφέροντα όπως η μουσική ή η ποίηση που παραμένουν τα ίδια.
Και μόνο που αναφέρεις ότι σε μπλόκαρε χωρίς να σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαριστούν τα πράγματα σε ένα ραντεβού από κοντά, κάνει ολοφάνερο το ότι δεν σε καταλάβαινε πραγματικά όπως θέλεις να νομίζεις.
Θα σου έλεγα, ξεκόλλα από το γυαλί και τον φανταστικό soulmate και βγες έξω στον καθαρό αέρα να αναζητήσεις τον άντρα τον ονείρων σου. Πιθανότατα δεν θα είναι ο "ιδανικός", ίσως όμως πέφτει εκεί κοντά · επομένως δε θα νοιώσεις ότι συμβιβάζεσαι ώστε να σου κακοφανεί.

Scroll to top icon