Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο Facebook Twitter
0

Νέες δηλώσεις στο γνωστό τουρκικό μέσο Haber Global έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν, στον απόηχο της αποβολής του από το φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην Κύπρο, με αφορμή πανό που αναρτήθηκε για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Σε άρθρο στο Haber Global παρατίθεται η στάση του Τύπου στην Ελλάδα για το θέμα που δημιουργήθηκε και την ανάρτηση που έκανε ο Αταμάν μετά το παιχνίδι. Μεταξύ των άρθρων που επισημαίνονται είναι και το κομμάτι της LiFΟ το οποίο γράφει και για τη στάση του τουρκικού Τύπου στο θέμα.

O Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του στο Haber Global αναφέρθηκε στο περιστατικό με το πανό στην Κύπρο, τονίζοντας πως στον Παναθηναϊκό δεν μπλέκουν τον αθλητισμό με την πολιτική. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αταμάν:

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Είναι απλώς ένα πανό που ανέβασε μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους μπάσκετ στην Ευρώπη και ήταν ενάντια σε κάθε είδους πολιτικά πανό να αναμειγνύονται στον αθλητισμό. Επιπλέον, εμπιστεύτηκαν την ομάδα στον προπονητή της Εθνικής Ομάδας της Τουρκίας ενώ συμπεριέλαβαν δύο από τους διεθνείς μας παίκτες τη φετινή σεζόν. Έχει καλές σχέσεις με τον τουρκικό λαό.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, η Θύρα 13, τηλεφώνησε και εξέφρασε τη συγγνώμη της αυτοπροσώπως. Δήλωσαν ότι αυτό το πανό ανέβηκε χωρίς καμία προειδοποίηση, παρά μόνο από αυτή τη μικρή ομάδα των Ελληνοκυπρίων. Επιπλέον, το ενδιαφέρον και η αγάπη που μου έδειξαν αυτές τις μέρες στο γήπεδο αλλά και στην πόλη ήταν απίστευτα. Γνωρίζουμε ότι τέτοιες ομάδες ανθρώπων μπορούν να εμφανιστούν οπουδήποτε στον κόσμο».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM