Αλεξανδρούπολη: Στον εισαγγελέα οι γονείς των 5χρονων που φέρεται να βίασαν νήπιο

Αλεξανδρούπολη: Στον εισαγγελέα οι γονείς των 5χρονων που φέρεται να βίασαν νήπιο Facebook Twitter
0

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην πρωτοφανή υπόθεση φερόμενου βιασμού, όπου δύο πεντάχρονα παιδιά φέρονται να επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους σε νηπιαγωγείο στην περιοχή Άβαντος κοντά στην Αλεξανδρούπολη

Οι γονείς των εμπλεκόμενων παιδιών βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς και οι δύο εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου βρίσκονται υπό κράτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γονείς των δύο παιδιών κρατούνται κατόπιν υποδείξεων του πατέρα του θύματος και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το περιστατικό, που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε χώρα σε νηπιαγωγείο, με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να οδηγούνται το πρωί της Πέμπτης ενώπιον του εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης. Οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζουν επίσης κατηγορίες για αμέλεια και παραμέληση εποπτείας.

Το παιδί που φέρεται να έχει υποστεί την επίθεση μεταφέρθηκε εχθές στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε σε σχετική ιατροδικαστική εξέταση για να διερευνηθούν οι καταγγελίες. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα, ενώ οι εμπλεκόμενοι παραμένουν υπό κράτηση, εν αναμονή των περαιτέρω εξελίξεων.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ